Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba27

rewelacyjne prostownice do włosów????

Polecane posty

Gość buba27

dziewczynki jakie sa naprawde swietne? kupilam ostatnio firmy BaByliss sprzedawca polecał, wychwalał, chociaz chcialam kupic firmy philipsa duzo drozsza. Mam potwornie geste wlosy i wyprostowanie ich zajmuje mi ok 3 i pół godz i daje mi to efekt taki ze po spaniu znow mam szope. uzywam wygładzajacych maseczek, jedwabiu, odzywek no ale moje szopowate loki sa tak podatne do skrecania i zwijania ze masakra. wczesniej jeszcze meczxylam sie i radzilam sobie z tym ale jestem swiezo upieczona mamą i juz naprawde mam tego dosyc. w dzien nigdy nie mam tyle czasu zeby umyc wlosy wysuszyc i wyprostowac (to wszystko zajmuje mi jakies 5 godz) no a gdy przyjdzie wieczor to jestem tak padnieta ze przywaznie prosze faceta o wyprostowanie, ale on tylko zmnijeszy ich onjetosc a juz po 2 godz zaczynaja sie krecic. chcialam tez wyprostowac na stale ale wiem ze to kosztuje ponad 1000zł a u mnie w miescie (bialystok) znalazlam tylko jeden salon ktory swiadczy takie usługi zabieg kosztuje ok 250zł jak na moje bardzo geste wlosy wiec meczy mnie ta roznica cen mysle ze to jakas kicha chociaz fryzjerka zapewniala ze to rewelacja itp.