Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiek111i2

bolący problemik

Polecane posty

Gość gosiek111i2

Witajcie.. mam od paru dni maly problem, mianowicie chodzi o to , ze dolna warga i dolne dziąsło centralnie za dolną wargą boli mnie od kilku dni , wydaje mi sie ze je czyms oparzylam, najgorzej jest centralnie na srodku bo nizej zebow tam gdzie od dziasla idzie taka jakby cieniutka blonka ktora przyczepia sie do wargi ( nie mam pojecia czy zrozumiecie o co mi chodzi:D:D ale nie umiem tego wytlumaczyc) w tym miejscu mam taka biala jakby plamke ktora okrutnie boli, nie jest to ropa tylko jakas taka plamka..do tego ta dolna warga tak jakby wewnatrz mam wrazenie ze jest jakby lekko opuchnieta czy cos..takie dziwne wrazenie popazenia czy cos w tym stylu..w kazdym badz razie boli bardzo jak myje zeby jem cos czy piję zwlaszcza jesli cos jest pikantne czy slone.. czy ktos wie co to moze byc? i co moze pomoc? zgory dziekuje!!!

jesli oparzylas sie to nie dziwne ze boli skoro zostala naruszona warstwa skory

Gość gosiek111i2
no wlasnie tylko ze normalnie gdy sie oparze to to szybko przechodzi a tym razem tak nie jest no i jeszcze ten dziwny bialawy punkcik ;/

Gość polajanka
a może zjadłas cos brudnego i wyszedl ci jakiś syfek tzn pryszcz:) Mozesz płukać sobie szałwią

Gość Też to kiedyś miałam
Ale dalej i na policzku. To taki "nagniot" ale po kilku dniach zniknął.

ta biała plamka to pewnie afta, która boli

Gość afta , kup w aptece
płyn na afty bez recepty jest