Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola S

tabletki Bisacodyl

Polecane posty

Gość Tola S

dostałam takie tabletki na zaparcie od lekarza i wziełam trzy o 11 dziś rano , mam mocne zaparcie to znaczy ostatnio się załatwiłam w sobotę powinno pomóc do tej pory ? bo nie wiem brać więcej ?

Gość aaaaaammmmmaaaaammmmo
zwariowałaś?? ja nie robiłam tydzień kiedys . Wzięłam jedną i po 24 godz lało sie ze mnie jak ze świni....

Gość Tola S
lekarka mi zapisała trzy i to ma działać po ośmiu godzinach , a mnie nie pomogło po dzesięciu jak wezmę jeszcze to nie zaszkodzi ?

Gość ulka .N
jak nie pomogło to powtórz albo weż 4-5

Gość Kitia
możesz wziąść drugą dawkę jak nie pomogły 3 tabletki to weż 5 tyle że jutro możesz mieć biegunkę

Gość Renata ----
brałam to przez tydzień bo tak mi kazał lekarz pierwszy raz 5 tabletek wieczorem i potem po jednej dwa razy rano i wieczorem i pomogło fakiże po pierwszej dawce miałam biegunkę na drugi dzień potem już nie

Gość Tola S
na mnie to nie działa wziełam jeszcze cztery po 11 wieczorem i nic tyle że mi się chce ale nie mogę

Gość Tola S
może znacie jakiś lepszy środek bo po tych tabletkach to tylko brzuch mi urósł i mam uczucie żeby się załatwić ale nie mogę nic wydusić

Gość jejuś
ja te tabletki kupiłam przypadkowo w aptece (poproszę coś na zatwardzenie) wziełam jak napisane w ulotce 3 tabletki a miałam stopa kilka dni jak mnie wzieło w nocy to nie mogłam spać kilka razy biegałam

Gość Tola S
nawet jak by to działało wolniej to chyba powinno ? bo mnie nie rusza tylko mi burczy w brzuchu i się chce

Gość paola N
Bisacodyl działa jak tabletki dojdą do jelita grubego to może potrwać chyba cię mocno zaparło i pokarm się nie przesuwa w jelitach ale jak czujesz parcie to zaczyna działać

Gość wikii.
to powinno działać od wczoraj jak dalej nie pomogło to kup olej rycynowy i wypij kieliszek paskudne w smaku ale działa szybko bo na jelito cienkie

Gość Tola S
nie działa tylko brzuch mnie rozbolał

Gość Tola S
no chyba podziałały dziwne uczucie od rana mi się chciało i nic a potem nagle mi się zachciało i to bez proszenia normalnie ledwie zdążyłam

Gość Tola S
działa ale po jakoś dobie dostałam rozwolnienie dziwne że tak dużo można w sobie zmieśić byłam pięć razy i to konkretnie