Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm w zasadzie to tak

BIELIZNA WYSZCZuPLAJĄCA!!!

Polecane posty

Za tydzień mam imprezę więc i strój elegancki. Kieckęmam super ale niestety wystaje mi brzuszek troche i zastanawiam sie czy na ten jeden woieczor nei zainwestowac w bielizne wyszczuplajaca, tak ktora splasci ten nieszczesny brzuch i wymodeluje talię. Wiem ze pewnie w niej ciasno i średnio wygodnie, ale co tam jakos bym sie przemęczyła :) Chodzi mi czy ktos próbował i czy to faktycznie cos daje?

Serio? :) I daje to jakiś wizualny efekt, bo nie chciałabym siedzieć z wciągniętym brzuchem a wiem, że gdyby nieco wystawał to by psuło mi humor.

Gość dsnfjksfvnjsngrjngfrejkngfrejk
serio serio :D nie jestem jakas gruba,ale mam wystajacy brzuszek,wiec majteczki wyszczuplajace i wyglada jak by brzuszek byl plaski,polecam :)

Gość sweat_dreammmmmmmmmmmm
Powiem Wam, że i szczupłe kobiety też mają problem z fałdkami, które się tworzą tu i ówdzie :( żadna z nas nie jest doskonała. A bielizna wyszczuplająca, jak na przykład coś takiego http://www.jagna.pl/bielizna-korygujaca-body-korygujace-c-50_309.html świetnie sprawdza się pod bardzo obcisłymi ubraniami. Świetnie modeluje sylwetkę nie widać żadnych fałdek.

Gość phoenix30
Ja polecam taka bieliznę wyszczupla mi to brzuch po 2 porodach, kupuję w lidlu nieraz mają ofertę na taką bieliznę, bardzo dobre jakościowo i dobra cena:-)

Gość killer0912
także polecam :)

Gość Bellafonte_pl
Zdecydowanie warto zakupić. Nic tak dobrze nie tuszuje fałdek, jak bielizna modelująca. Poza ukrywaniem niedoskonałości, uwypukla kobiece atrybuty. Wydatek nie jest wielki, więc tym bardziej warto. Dobrze dopasowana bielizna wyszczuplająca nie będzie przeszkadzała w dobrej zabawie.

Gość gość
Polecam majtki Pani Perfekcja mam je już 1,5 roku. Nie zmieniły swojego kształtu i cały czas rewelacyjnie mi służą. Nie rolują się i ładnie wyszczuplają. Są tanie ale naprawdę porządne.

Gość Gorseciaraa
W moim przypadku najlepiej sprawdzają się jednoczęściowe bielizny, wtedy ładnie fałdki można ukryć, mam kilka takich ala body kupowałam tutaj http://ekskluzywna.pl/bielizna-korygujaca pod suknie wieczorowe idealna sprawa, niestety jak za gorąco jest to trochę ciężko wytrzymać :)

Gość enprobsespo1989gkjwy
Za tydzień mam imprezę więc i strój elegancki. Kieckęmam super ale niestety wystaje mi brzuszek troche i zastanawiam sie czy na ten jeden woieczor nei zainwestowac w bielizne wyszczuplajaca, tak ktora splasci ten nieszczesny brzuch i wymodeluje talię. Wiem ze pewnie w niej ciasno i średnio wygodnie, ale co tam jakos bym sie przemęczyła Chodzi mi czy ktos próbował i czy to faktycznie cos daje? Jasne http://cdl.fterceiro.pt/dXvx

Gość gość
Grasz w gry na FB, brakuje Ci punktów? Wejdź tutaj i doładuj je za darmo, bądź lepszy od innych i wygrywaj nagrody! www.tnijj.ga/sh/80gKk

Gość gościówa1111
Dziewczyny, czy jest wśród nas ktoś w rozmiarze S-36, z lekkim brzuszkiem i boczkami, które mogą polecić coś co robi płaski brzuch i brak boczków nawet dla chudziaków? Większość bielizny wyszczuplającej/modelującej kończy się na rozmiarze S, obawiam się, że nie będzie efektów, a sukienka jest bardzo opięta ... Dodatkowo kobiety w komentarzach pod takimi gaciami polecają aby brać o numer mniejszą niż nasz rozmiar, a XS nie ma. Idę na wesele starej koleżanki, i chciałabym po latach olśnić cała bandę byłych przyjaciółek ;)

Gość gościówa1111
Dzięki, obejrzałam te wszystkie dostępne gacie i mam mętlik w głowie ;) Faworyci to właśnie plie i mitex, tylko nigdzie nie mogę znaleźć opinia o tych gatkach Mitexu - one mają silikon na górze i są rozpinane w kroku, każdy model. A dziewczyny piszą, że plie z kolei świetnie wyszczupla... HELP!

Gość Anka8585
Fajne Figi Elite III firmy Mitex mogę śmiało polecić, fajnie kryją brzuszek i boczki :) Ktoś wcześnie polecał all-bielizna.pl - mają dostępne właśnie sobie kupiłam :)

Gość gość
ja na specjalne okazje do eleganckiej sukienki nosze figi modelujące. Taką bieliznę można dostać w tym sklepie online https://byann.pl/. Bardzo polecam te majtki bo sa naprawdę wygodne, spokojnie można oddychać i poruszać się.

Gość BaśkaBa
Jeśli o mnie chodzi to oczywiście preferuję bieliznę wyszczuplającą, ale tylko z porządnego materiału, a mianowicie http://orirose.pl/ Uważam, że są najlepsi jeśli chodzi o skuteczność np. w wyszczupleniu brzucha dlatego tylko na ich stronę zaglądam.

Gość gość
ZAMIAST inwestować w tego typu bieliznę, która nie wygląda zbyt atrakcyjnie, to lepiej warto zmienić swój tryb życia. Tutaj http://greenwitch.pl warto sobie zerknąć i poczytać jak to zrobić.

Gość Fryderyka
Nie ma cudów żeby bielizna wymodelowała sylwetkę tak jak obiecuje producent. Mam 170cm i waże 65kg mam wystający brzuszek i jak dotąd żadna bielizna temu nie zaradziła-majtki z wysokim stanem się rolowały body do sukienki bez ramiączek nie wchodzi w grę-próbowałam bieliznę w cenie 40-200zł i uwierzcie żadna z nich nie zdała egzaminu. Bielizna korygująca dla mnie to bajka.

Gość gość
Uwielbiam nosić MITEX, szczególnie kocham majteczki Glam. Ostatnio widziałam ich w dzień dobry TVN i super ta bielizna sie prezentuje na modelkach

Gość gość
Nie wiem jak inne kobiety, ale ja niw wyobrażam sobie życia bez bielizny wyszczuplającej! Doskonale koryguje moją sylwetkę i czuję się w niej bardziej elegancko. Najczęściej odwiedzam internetowy sklep pod adresem www.orirose.pl Oferta sprawdzona więc ją polecam.

Gość arleta3444
Moim ulubionym sklepem internetowym z wyszczuplającą bielizną jest Orirose. Ma ciekawy asortyment o wysokiej jakości. Taką bieliznę noszę niemalże na co dzień i nie mam żadnych zastrzeżeń. Ofertę możesz sprawdzić na stronie pod adresem www.orirose.pl .