Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filomenka Feratti

MAM NIETYPOWE PREFERENCJE CO DO PENISA :-)

Polecane posty

Gość Filomenka Feratti

A więc tak: w przeciwieństwie do większości wolę MAŁĄ główkę penisa i uwielbiam penisa z napletkiem :) lubię jak jest schowany i czasem wychodzi hi hi ;>

Gość ten co wie
ja mam zagietą głowkę w dół..moze byc?

Gość agrafffkaaaa
uuuu - to zupelnie przeciwnie do mnie, ale masz dobrze - chlopaki z takimi penisami nie maja wziecia najlepiej obrrrrzezany z duuuza glowka...mmmm

Gość Filomenka Feratti
no wiesz to by trzeba było pokazać :P ja raczej wolę klasyczny kształt ale ważniejsze dla mnie żeby nie była taka duża...

Gość Filomenka Feratti
:) właśnie zauważyłam że większość dziewczyn lubi duże główki a ja wolę małe albo średnie. miałam faceta 20cm i miał dużą... penis naprawdę imponujący no ale grzyba miał wielkiego :P

Gość agrafffkaaaa
a co ci sie podoba w malych glowkach - przeciez to duza podczas penetracji doskonale czuc jak masuje wnetrze pochwy - malej, to nawet nie czuc

Gość Filomenka Feratti
podoba mi się wygląd, poza tym z tym gościem 20cm nie uprawialiśmy sexu w tym dosłownym znaczeniu (penetracji) bo się zdążyliśmy rozstać ;-) więc może to kwestia że porównania nie mam.

Gość agrafffkaaaa
uwierz mi, ze te z duza glowka, to dzien do nocy w porownaniu z tymi z mala - a penis, to ma przede wszystkim przyjemnosci dostarczac a i swoja droga duze glowy mi sie bardziej podobaja

Gość Filomenka Feratti
dzięki za odpowiedź :-) póki co wolę grzybki zbierać w lesie ale różnie to w zyciu bywa :D

Gość gość
ja mam główkę szerszą niż penisa i daltego napletek mi się zbiera za żołądziem:):)

Gość gość
Obwod mojej zołedzi jest wiekszy niz reszty penisa wiec podczas erekcji caly napletek zsuwa sie i odkrywa cala glowke. Penisa mam delikatnie zakrzywionego do gory zeby lepiej draznic punkt G. takei sa najlepsze.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji