Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

z jednym się zgodzę.....

Polecane posty

aha fajnie no to pa.(a czyż nie uciekasz od kafe bo dużo osób komentowało Twoje zdjęcie:-p żart)

Gość normalnienienormalnie
jen w pozycji do jebania xD he

naprawdę nie chciałam zabierać głosu w tym przesiąkniętym zawiścią temacie, ale jedna uwaga do autorki, cytuję: 'ale przynajmniej biust jest duży hehe' słowa osoby którą irytują zdjęcia dziewczyn, lecz sama podbudowuję swoją samoocenę jasnym podkreśleniem swoich 'atutów', mała myśl co piszesz 🖐️

no wybacz ani nie uważam że jestem piękna bo nie jestem ani że mega brzydka więc chyba było by ze mną coś nie tak jakbym uważała że jestem najpiękniejsza na świecie albo mega brzydka:) ps.ja nie zauważyłam tu zawiści nikt się nie wzywa ani nic, nie wiem czemu trudno wam zrozumieć że chciałam wiedzieć w jakim celu ludzie umieszczają swoje foty.....

jezu już śpiąca jestem napisałam jak przedszkolak"nikt się tu nie wyzywa" hehe idę spać dobranoc wszystkim urażonyn i nieurażonym

Gość majka658
kontrabasik daczego myślisz ze te osoby ktore wstawiają zdjęcia uważają się za najpiękniejsze one po prostu nie wstydzą się pokazać swojego prawdziwego oblicza

kochanie nawet nie zrozumiałaś moich słów ; - ) swoje słabości próbujesz przeistoczyć w coś, co pomoże Ci wygrać, tylko nawet nie wiem co (???) i nie próbuj wmawiać nikomu, że jest urażony, wątpie czy ktoś myślący przejmie się twoimi słowami, dobranoc 🖐️