Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

z jednym się zgodzę.....

Polecane posty

normalna dziewczyna nie udostępniała by zdjęcia żeby się narażać na uwagi a potem mieć o to pretensje.....do tego te które umieszczają foty uważają się za piękne skoro takie jesteście to czemu zdjęcia są poprawiane w photoshop'ie? Dziewczyny zacznijcie szanować siebie i zaakceptujcię swój wygląd po co ulepszać foty musicie mieć niezłe kompleksy

Gość uri boykaaa
poza tym jak sie powie obiektywnie ze jest słabo i co powinna poprawić to udaje obrażona :D sluchać sie lepiej bo idealne nie jesteście

uli dziwię się że mnie nie wzywałeś przecież jestem kobieta. Ale fakt dziewczyna twierdzi że jest ładna no to po co się poprawia?

Gość uri boykaaa
no i co z tego ze jesteś kobieta? :o za kogog ty mnie masz? po prostu pisze to co myśle

Gość majka658
a co ci w tym przeszkadza ty chyba im zazdrościsz...

Gość olka14556
tez mi sie tak wydaję że zazdrości bo niby czemu by jej przeszkadzały zdjęci a innych dziewczyn niech sobie dodają nawey zdjęcia modelek mi to lotto

czego? Poprostu dziwię się że dziewczyny się wstydzą siebie i żeby się podnieść na duchu albo wstawiają cudze foty albo przerabiają swoje to się nazywa oszukiwać samego siebie....a cóż wstydzić się? Nie jestem idealna mam 163 i 60kg ale przynajmniej biust jest duży hehe:p ale nie uważam żeby każdy musiał wiedzieć jak wyglądam :)

nie rozumiecie o co mi chodzi.....Tzn chyba tylko faceci rozumieją i jedyni inteligentni są bo żaden nie umieścił swojego zdjęcia:p

Gość uri boykaaa
sluchajcie maciory! by rozwiać wszelkie watpliwości mowie wam! że jak macie wstawiać foto swoich sylwetek czy mord to niech one będa zrobione i ładne! no bo sorry ale jak wstawiacie kaprawą morde albo chojowa sylwetkę jak tamta to nie jest w porządku :( bo może akurat ktoś taki jak ja w tej chwili je, albo miał ciezki dzien i chce zobaczyć coś ładnego a tu mu wyskakuje pasztet na monitorku i jeszcze obrażona że sie jej prawde pisze :o troche pokory...

Gość one są tak obrobione
,że musiałbyś najpierw zdjąć te tony warstw i masek użytych podczas przeróbki , i wtedy dopiero mogły by sobie zaspiewać , pokaz swoja twarz

Gość uri boykaaa
hehe to aż strach zobaczyć te maciory bez obróbki :D no ale co ja sie dziwie! w końcu tu piszą prawdziwe polki :D

Gość majka658
nie chcę oceniac twojego wyglądu i i ty nie powinnas oceniać innych to ich swprawa że ich zdjęcia może każdy miec na komputerze i wykorzystywac je niewiadomo wi różnym celu...

Gość majka658
a ty uri jak nie chcesz widzieć BRZYDKIEJ TWARZY TO NIE PATRZ W LUSTERKO I JUŻ MACIORY NIE BĘDZIESZ WIDZIAŁ

majko skoro ktoś umieszcza fote to się musi pogodzić z krytyką i owszem mam prawo krytykować bo to jest forum i mi nikt nie zakaże niepodoba Ci się to wyjdź z tego tematu. W sumie to dziwne raz przynam facetom raceje to zaraz babsztyle na mnie napadają

nie musze byc tutaj anonimowa, mam swoj czarny nick juz hoho czasu, uzywam tylko jednego niech ludzie wiedza z kim pisza :P sama lubie pisac z osobami o ktorych cos wiem.. no albo przynajmniej widze ich buzie :P

Gość majka658
a ja mogę wypowiadać się na forum i tez Ty mi nie zabronisz... a dziewczyna portugalczyka ma fajne zdjatka

Gość majka658
popieram dziewczyne portugalczyka nie wstydzi się tego co mysli na dany temat.