Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasdziewica

czy taki ktos jest dziewica?

Polecane posty

Gość jakasdziewica

Mam pytanie, czy ktos, kto zostal zgwalcony nie jest juz dziewicą, mimo, że była np. na tabletce albo cos?

Gość kkh
nie jest

Gość spod szerokiej halki
Dziewica to taka co nie zna się na sexie, no a sex to jest dopiero od kilku razy. No bo dziewicą może być taka co np. miała sex 4 razy w roku - w sumie to tez dziewica. A gwałt - no to jak w czasie takiego gwałtu , dziewczyna może się nauczyć sexu?! Ona nadal jest dziewicą.

Gość uri boykaaa
kobiety zgwalconej sie nie tyka z prostych powodow 1 nie jest dziewicą :) 2 nie lubi sie ruchać 3 ma problemy psychiczne przez gwałt

Gość spod szerokiej halki
W niektórych przypadkach to żona jednego mężczyzny też jest dziewicą.

Gość jakasdziewica
czyli jak mam to rozumiec? Zalozmy, ze 14-letnia dziewczyna, która wcześniej nie uprawiała seksu zostaje zgwałcona i załóżmy, że ktoś jej coś dosypał, więc nic nie wiedziała co się dzieje i co taka dziewczyna niby straciła dziewictwo? Rozwińcie, bo nie rozumiem zbyt.

Gość sądowy pieniacz
Musisz zdawać sobie sprawę, że różni faceci różnie myślą o dziewicy. Jeden uważa, że dziewica to ta której facet nigdy nie wsadził, że się tak wyrażę. Drugi facet uzna że dziewica to ta co była zgwałcona. Tylko zależy na jakiego trafisz, czy na osobnika numer jeden, czy na osobnika numer dwa. Najpier oceń czy warto mówić o swoim dziewictwie lub braku osobnikowi numer jeden.

Gość jakasdziewica
Dziekuje za rade, ale raczej mi chodzi o to jak taka osoba ma o sobie myslec, bo wiele osob uwaza, ze juz sie nie jest w takim przypadku dziewica, a to dziewictwo dla niektorych jest cenne.