Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama już nic nie wiem

Czy któraś z Was tak miała? Co się dzieję?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Opisze Wam moją sytuacje, bo już normalnie zgłupłam. Stosujemy z mężem stosunek przerywany. W kwietniu dokładnie 29 miałam dostać okres, jednak nie mam go do dzisiaj. Myślałam, że to ciąża, ale 2 maja robiłam test z moczu i wyszedł negatywny. 2 dni później - 4 maja - zrobiłam bete, ale wyszla 0,100 więc wychodzi, że nie jestem w ciąży. Dziś 8 dzień jak nie mam okresu. Bolą mnie cycki, głownie sutki mam drażliwe. Temperatura w pochwie 37. Sama już nie wiem co się dzieję. Czy możliwa jest ciąża, jesli dwa testy wyszły negatywnie? Dziękuje za odpowiedź!!!

a nie prościej isc do ginekologa niż gdybać może ciaża może zaburzenia idź zbadaj sie

Proszę niech ktoś sie wypowie!!

Gość Mozaika kolorowa
Ja czesto miewałam zaburzenia ze lekarz musial mi zastrzykiem wywyołac okres. Bo czułam sie jak przed okresem, ale go nie dostawałam. Warto isc do ginekologa

No tak najprościej doradzić. Zapomniałam napisać, jestem umówiona do lekarza na czwartek, ale do tego czasu chyba zwariuję. Postanowilam tu napisać, bo może ktoraś z Was miała podobną sytuacje??

Gość nie, to nie ciąża
a cycki to sutki jakbyś chciała wiedzieć.

Gość Mozaika kolorowa
no jak widac ja miałam

Ale Ty nie bylaś w ciązy, a ja pytam o kobiety, które mimo dwóch negatywów jednak byly w ciąży?? Jeśli do zapłodnienia doszło późno to czy testy mogłyby nie wykazać ciąży?? Nie wiem już co mysleć, nie chce się nakręcać, ale też nigdy mi się okres nie spoźnił tyle czasu. Nie byłam chora w tym czasie, ani nigdzie nie wyjezdzałam. Nie wiem z czym mogłyby być związane te ewentualne zaburzenia hormonalne.

Gość nie, to nie ciąża
a kiedy robiłaś betę?

ale co ci to da że jedna napisze ze była w ciaży każda ma inny organizm a jak chcesz wiedzieć mi 3 testy wyszły negatywne po terminie miesiączki dopiero po 7 dniach ( tak ok) wyszła bledziutka krecha tak byłam w ciąży

Bete robiłam w środę 4 maja, to był już 5 dzien bez okresu. Wiem, ze nic mi to nie da, że któraś napisze, że była, ale po prostu jestem ciekawe czy takie przypadki mają miejsce.

Ja tez tak mam i tez czekam na okres... :) moze ktoras miala podobnie???

Up Nikomu się tak nie zdażyło?