Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilith23333333323232

Dlaczego podobam się głownie starszym facetom?

Polecane posty

Tzn młodym też nie raz się podobam ,ale zauważyłam ,że największe powodzenie mam wśród takich (30- 55 lat) . Mam 23 lata ,ale nawet jak miałam 16 , 18 to też się wielu takim podobałam nie ubieram się wyzywająco ,wyglądam tak na swój wiek mniej więcej , jestem zadbana wiec nie wiem o co chodzi? Ostatnio mnie podrywałfacet koło 50 lat ,który proponowałmi sponsoring oczywiście nie chciałam się zgodzić dlatego spotykałam się głownie z facetami kolo 30 -stki bo tacy mnie głównie podrywali.

Gość alko i muza
moze sprawiasz wrazenie powaznej i rozsadnej? a moze wygladasz jak bogini i chca sexu z toba, bo sex z zona juz ich znudzil?

offerma- nie sądze bo oceniaja mnie tak w przedziale 18-22

a poważna dość jestem to fakt.. i dość spokojna mimo ,że chodzę na imprezy z koleżankami itd to jestem raczej nieśmiała

nie jestem już dawno dziewicą ;)

Gość boooo wszystkieee
Dziewczyno A czemu ty szukasz swojej winy lub przyczyny po swojej stronie? Starsi faceci są właśnie tacy, że startują do każdej , KAŻDEJ młodej dziewczyny bez względu na urodę ale znacznie intensywniej do tych dość atrakcyjnych i apetycznych....celem konsumpcji seksualnej. Więc patrz na to jak na typowe zachowanie starych mężczyzn polujących na KAŻDE MŁODE lub MŁODSZE ciało...przedmiot się liczy bo dla nich jesteś przedmiotem a nie osobą ...naucz się to rozpoznawać bo tak działa 90 % starszych facetów, nawet ci porządni po 40-ce dostają małpiego rozumu w wyniku tzw. kryzysu wieku średniego , co się objawia chęcią pokazania się w roli ogiera któremu żadna młoda nie odmówi. Młodsi faceci jeszcze nie narzekają na brak chętnych młodych ciał do seksu...więc tak nie ganiają za babami, a przynajmniej nie za wszystkimi. Prawdopodobnie promieniujesz jakąś zachętą a przynajmniej brakiem bariery i dlatego stare samce krążą koło ciebie bo...a może im się uda zaruchać....albo uda im się wsadzić młodą w rolę kochanki na dłużej...o to chodzi im a nie o ciebie jako osobę.

boooo wszystkieee - masz rację tak jest z facetami, szukają przedmiotu w każdej lasce u której pomyślą że mogą mieć szansę nie należy myśleć ,że się wówczas podobam bo nawet jak dziewczyna ma 23 lata i będzie miała sporą doope , niezgrabne nogi to taki facet w wieku kryzysu i tak będzie ją zarywał tak jak wiele innych licząc że jakaś popuści w końcu szpary i sie uda

boooo wszystkieee - a to dlaczego jak jestem np z koleżankami ci starsi podrywają zwykle mnie ,a nie je?

a sporej dupy nie mam , jestem szczupła waże 50 przy 163