Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana nieruchomosciam

Ceny MIESZKAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jak u was ksztaltuja sie ceny mieszkan za metr kwadratowy chodzi mi o mieszkania do gruntownego remontu w ktorym lazienka np jest w tapetach albo farbie i ceny mieszkan swiezo po gruntowym remoncie ?? jakbyscie mogli podac tez miasto

Gość szukanie nie boli
od czego jest google? :P

u mnie w Radomiu moja siostra kupiła 48 m2 - 2 pokoje do remontu za 105 tys w tamtym roku. Ale tanio kupiła. Tak średnio w Radomiu to mieszkanie po ok 3 tys za metr. Więc za takie mieszkanie po remoncie musiałaby zapłacić ok 150 tys

szukanie nie boli jakbys znal znala rynek nieruchomosic to byc wiedzial wiedziala ze to co jest na necie to banialuki i podbijanie ceny przez biura a faktycznie nieruchomosic ida za zupelnie inne ceny i mnie interesuje co ludzie maja na akcie naotarialnym jaka tam jest cena mamy upatrzone mieszkanie ale naszym zdaniem nie jest tyle warte wiec chcemy zaproponowac swoja cene natomiast tez nie jakas znaizona

StaraBida strasznie tanio u nas chca 3,6 za rozpizdziaj zupelny do gruntownego remontu po remoncie ok 4,2

halo halo

w Lublinie za M4- 83 m2 do remontu zaplacono 4,2 ...ale w dobrym punkcie i z miejscem parkingowym na jedno auto.