Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati0703

biały śluz ;/

Polecane posty

Gość pati0703

Wczoraj bylam u ginekologa bo sprawdzal mi jajniki i powiedzial ze wszystko jest ok ale jak wrocilam od niego zauwazylam bialy serowaty sluz a nigdy wczesniej go nie mialam;/ i czasami swedzi;/ co to jest no ja watpie czy to grzybica bo wczoraj po wizycie go dostalam;/

Myślę, że jest to reakcja alergiczna na lateks, z którego są rękawiczki w których bada ginekolog.

Gość pati0703
nie bo nie badal mnie na fotelu tylko robil usg pochwy i nigdy nie mialam takich objawów

Gość magda mmm
piszesz że robił Ci usg dopochwowe wiec nałożył na głowice rękawiczkę lateksowa bądź prezerwatywę. ale jeśli tego nie zrobił to mogłaś coś złapać jakieś zapalenie

Gość pati0703
chyba nałożył prezerwatywe tak zawsze robił ale nie widziałam teraz bo wyszlam z lazienki jak juz zel nakladał zobacze ile dni to sie bd ciągneło jak dłużej to znowu pójde do niego..

Gość hjgjg h j
jaka nowość? rosalindo zmien gina jesli twoj nie nakłada

Gość agula8
Zasadniczo prezerwatywa na usg jest obowiązokowa-nie wyobrażam sobie żeby lekarz o tym zapomniał. A teraz póki co możesz brać provag i posmarować się clotrimazolum maścią i zarejestrować się na wizytę. Biała serowtw wydzielina plus świąd/pieczenie to typowe dla grzybicy.

Gość pati0703
wiem że to niby może być grzybica ale odrazu dostałam ją po wyjściu z gabinetu? dziwne no ale moze byc nie przecze a teraz czuje ze wszystko mi tam napuchło...