Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amellli..o

mam skąpą miesiączkę

Polecane posty

Gość amellli..o

Witam. Mam 14 lat, miesiaczkuje od 3 lat; od 2 regularnie. Mialam plamienie w srode. Od tamtego czasu mam na majtkach jedynie male czerwone zatarcie. Dlaczego moja miesiaczka jest taka skąpa? Boje sie! Prosze o pomoc. ;)

Gość expert expertyczny kafete
ciąża :P

Gość martwa marta
nie powinno cię to martwić

Gość manieczka90_06__13
ciesz się ja też mam krótkie i slabe krwawienie i nie narzekam ;) tylko czy masz tak od 'zawsze' czy jest to taki pierwszy przypadek bo wcześniej miałaś okres obfity ?

Gość amellli..o
własnie mnie to martwi bo zbieram tę krew na wypadek jakiejś operacji albo przyszłych problemów zdrowotnych, w takim tępie to do menopauzy litra nie uzbieram

Gość trinny i suzanna
że co??? odbiło ci

Gość amellli..o
WYPRASZAM SOBIE KTOS SIE PODE MNIE PODSZYL PODEJDZCIE LUDZIE DO SPRAWY POWAZNIE. TEGO O MENOPAUZIE NIE PISALAM JA. I NIGDY NIE UPRAWIALAM SEKSU!!

Gość amellli..o
i wlasnie wczesniej mialam obfity okres. w ciazy nie jestem bo jestem dziewica. no, chyba ze mozna zajsc jesli cos na sedesie jest.... o.O jesli sa tu jacys powazni ludzie to prosze o pomoc bo z tego co zobaczylam pod moja wypowiedzia to jest tu kilku idiotow...

Gość amellli..o
a raczej jeden.. przepraszam.

Gość manieczka90_06_13
odchudzałaś się ostatnio/stres/zaczęłaś palić/przyjmujesz leki ? przyczyn może być wiele . Może to hormony ? lepiej obserwuj co i jak i ewent. wybierz się do lekarza jak nadal tak będzie :)

Gość amellli..o
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi . ;D Juz jest normalnie. Po prostu mialam pobierana krew i dlatego nie bylo krwi tylko takie male zatarcia. Pozdrawiam ;*