Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczoooooony

no to teraz mój ideał kobiety:

Polecane posty

Gość zniesmaczoooooony

1) inteligentna, ambitna, wykształcona 2) dobra, uczuciowa, szczera 3) subtelna, delikatna 4) nie pali, nie pije, nie przeklina 5) nie mam określonego typu wyglądu; może być bardzo chuda, szczupła, bądź przy tuszy- jeśli mi się spodoba pod pozostałymi względami, nie będę wybrzydzał 5) zadbana, czysta i ubrana stosownie do okoliczności aaaa witam prawiczki z kafeterii :]

Gość zniesmaczoooooony
daruj, w szkole nauczyli mnie liczyć tylko do pięciu

Gość zniesmaczoooooony
racja, słusznie prawisz ewentualnie mógłbym zrobić adnotację.

Gość zniesmaczoooooony
hm... po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że mam chyba za duże wymagania ;( nie mogę spotkać kobiety, która kwalifikowałaby się do podanego schematu :(

Gość zniesmaczoooooony
;( a gdzie mam szukać? moje życie składa się ze szkoły, pracy, nauki, przesiadywania w soboty i niedziele w bibliotece i pomocy rodzicom. Gdzie ja mam kogoś poznać? na dyskotekę, do klubu nie pójdę, bo nie znoszę takich miejsc. Pozostaje mi życie w samotności

To poszukaj "miłości" w internecie...wielu ludzi już sie tak poznało i są razem...więc i Tobie może się udac...trzeba tylko chciec spróbowac

Gość zniesmaczoooooony
nieee mogę co najwyżej pośmiać się z wpisów na kafeterii... jak sobie pomyślę, że mógłbym związać się z dziewczyną z netu, która ma pustkę w głowie i jest przechodzonym towarem, to wymiękam. Hm, już teraz zacznę ćwiczyć nadgarstek, przyda się w przyszłości -.-

Nic tylko narzekasz :D Myśle że w internecie są również wartościowe dziewczyny...Ty po prostu szukasz pretekstu, usprawiedliwienia żeby najlepiej nic nie robic...najlepiej by było jakby dziewczyna sama zapukała do Twoich drzwi ;p

Gość zniesmaczoooooony
nie, ja liczę na księżniczkę na białym wierzchowcu, która przytrupta pod moje okno i odjedziemy w siną dal -.- A serio, to mam wrażenie, że wszystkie fajne laski zamiast ulicami, to się kanałami przemykają -.- Myślisz, że zakon to dobra alternatywa?

Gość zniesmaczoooooony
figura jak najbardziej twarz tylko nieciekawa -.-

Gość napalonacipka86
a skond jestes zniesmaczony?

Gość zniesmaczoooooony
skond... padam na mordę...

Gość zniesmaczoooooony
ale ja pisałem o zdjęciu przesłanym przez kolegę xD Ja mam zarówno mordę jak i resztę niewyjściową xD

zniesmaczoooooony -> moim zdaniem buźkę am ok aczkolwiek nie ukrywam że są ładniejsze buźki ;)

Gość zniesmaczoooooony
moja mama i tak lepiej gotuje :( buuu, przypomniałaś mi, że już dawno jej nie odwiedzałem :(

Gość zniesmaczoooooony
eh.. jutro daje korki od rańca do wieczora, więc zostaję na miejscu . jedyną kobietą w moim życiu jest moja kotka Fruzia.

no to możesz np. jeśli Twoja mama posiada dostęp do internetu i kamerke porozmawiac z nią przez skypa...lepsze to niż zupełny brak kontaktu i tęsknota.