Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczoooooony

no to teraz mój ideał kobiety:

Polecane posty

ehh faceci to jednak nie wiedzą o czym mówią hehehe ja też ostatnio zrobiłam pasemka żeby nadać "blasku" moim naturalnym włosom a mój facet nawet nie zauważył że coś mi się zmieniło hehehehehe ani jedne ani drugie nie są naturalne :)

Leviatan ----> więc się melduję ;) ;) Rudych włosów nie mam, zielonych oczu też nie, ale w zamian proponuję naturalny blond, oczy szaro-niebiesko-zielone i lat 21 ;) ;)

ta ostatnia jest na 100% naturalna chyba że kłamała :P Kuma -> i znając życie mieszkasz 200 km ode mnie ;]

Lepiej, nie 200 a ponad 2000 na chwilę obecną ;)

I niestety, obie panie ze zdjęć są farbowane :)

z tych 2 wcześniejszych być może z tego ostatniego nie a przynajmniej pisała ze to jej naturalny;]

Naturalnie ruda uroda prezentuje się bardzo specyficznym kolorem - raczej jasnym marchewkowym jeśli jest intensywny, lub jasnym rudym wpadającym w blond. Ewentualnie jest jeszcze rudo - kasztanowy. Reszta - miedziane, nieco bordowe lub czerwone - to produkty firm kosmetycznych :) :)

no właśnie farbujecie się a potem mamy problemy przez to :P gdzie te naturalnie rude są? :P

Leviatanie, powiedz mi mój drogi, dlaczego podobają Ci się takie kobiety jak tamta z linka? Chciałabym usłyszeć (ewentualnie przeczytać) co mężczyznom się w takiej figurze podoba. Nie ukrywam, że chcę byś poprawił mi humor :)

w tej z pierwszego? jak to co: - duże uda i duża pupa - płaski brzuch - wcięcie w talli - dość duży biust - ładne dłonie i delikatne ręce ps. poza tym ma śliczne długie włosy inny kolor i byłby ideał choć ten jej pasuje ;)

no i oczywiście tak podsumowując to to że ma bardzo kobiece krągłości ;)

Dzięki, pozwoliłeś mi mieć nadzieję, że spotkam kogoś kto preferuje takie cechy bo mam wszystkie (pomijając włosy o których już mówiłam). Je je, ale fajnie! :D

Gość laulenka
Levviatan, naturalnie rude dziewczyny mają również rudawe brwi, zazwyczaj obdarzone są sporą ilością piegów i zawsze mają jasną karnację. W dodatku naturalny rudy odcień jest zazwyczaj jasny, jak marchewka:) Reszta to zasługa farb do włosów...

wielu jest takich facetów. i właśnie tacy jak ja cierpią przez ta mode na jak najmniej kilogramów

Gość zniesmaczoooooony
co żeście się tak przyczepili do rudych niewiast? włosy są najmniej istotne. a Ty Leviatanku nie narzekaj, tylko poszukaj takowej, a nie na kafe przesiadujesz od kilku godzin xD

Kuma -> tylko proszę się na mnie nie rzucać. mogę się przewrócić ;D

Przepraszam, że zjadłam literkę. Ale wiesz? Myślę, że możesz nie zdawać sobie do końca sprawy z tego jak kobieta o takich wymiarach wygląda na co dzień, ubrana. Umiesz rozpoznać taką figurę przez ubrania? :)

Kuma -> tylko proszę się na mnie nie rzucać. mogę się przewrócić ;D Aż takie chucherko jesteś?

Kuma -> no własnie nie bardzo wiem jak może wyglądać w ubraniu bo ubranie może wiele zmienić chudreko nie 174 cm i 77 kilo ale jak weźmiesz rozpęd i dobrze się wybijesz to możesz przewrócić ;P

Ty 174, ja 164, proszę jaka idealna proporcja :D :P