Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowany

Czy dziewczyna może być w ciąży?

Polecane posty

Gość spanikowany

Witam, Jestem spanikowany jak nigdy. Dopuściłem się największej głupoty w życiu.. Kochałem się z dziewczyną (przypadkową) 2x w ciągu tej nocy (5.04) . Stosunek przerywany (nie mogę na siebie za to nawet patrzeć, co za głupota). Następnego dnia trafiło do mnie - co ja k.. zrobiłem - może już swoje życie zmarnowałem.. Dziewczyna dostała okresu 2 tygodnie później (tzn. 20.04). Jednak dalej byłem z nerwów ledwo żywy. Bo wiem, że niektóre kobiety krwawią w ciąży (krwawienie implementacyjne). Później namówiłem tężę dziewczynę na test ciążowy. Wykonała go 04.05 (miesiąć od stosunku). Napisała mi, że test negatywny. A ja dalej jestem na siebie wściekły za swoją głupotę i dalej drżę.. Chyba potrzebuję słowa otuchy. Czy myślicie, że ciąża jest dalej możliwścią? Pozdrawiam

Gość spanikowany
To 'nie' .. tylo 3 litery, a dodaje nieco otuchy.. Mam tylko nadzieję, że ten test jest wiarygodny i nie był robiony za wcześnie... Nie mam 16 lat a zachowałem się jak kretyn do potęgi... i dziewczyna zresztą też.. Nigdy więcej takiej lekkomyślności, w ogóle już w życiu za dużo nerwów miałem z tym wszystkim. Jeśli to się wszystko dobrze skończy to rzucam te przygody głupie bo to nic nie warte jest.. Wpadka w związku z osobą, którą się kocha to szczęście.. W przypadku taki jak mój to zryta psycha, alimenty i dziewczyna wychowująca dziecko przypadkowego kolesia.. Nie warto! Tak wracając do tematu. Test zrobiony 1 miesiąc po stosunku jest ok? Pozdrawiam wszystkich.

Gość sdfghjkl
możesz już spać spokojnie test i okres wskazuja na brak ciązy.Serio.

spokojnie, jeżeli test był robiony już po miesiączce i w dodatku miesiąc po stosunku to nie masz się co martwić. hmm... jednak z tego co piszesz wnioskuje, że dziewczyna miała dni płodne ? ale mimo to jeżeli test wyszedł negatywny to nie jest w ciąży.. przyznam, że miałam taką samą sytuacje ze znajomym, tylko ja okresu nie dostałam! dopiero po wywołaniu go lekami... także schizy miałam większe od ciebie ;/ przez to zrobiłam chyba z 5 testów.. ale nie jestem w ciąży. Poza tym krwawienie w ciąży jest ogromna rzadkością! nic nie piszesz na temat objawów ciąży więc wnioskuje, że ich nie ma. Także mogę Ci powiedzieć, że nie jest w ciąży, spij spokojnie :)

spokojnie, jeżeli test był robiony już po miesiączce i w dodatku miesiąc po stosunku to nie masz się co martwić. hmm... jednak z tego co piszesz wnioskuje, że dziewczyna miała dni płodne ? ale mimo to jeżeli test wyszedł negatywny to nie jest w ciąży.. przyznam, że miałam taką samą sytuacje ze znajomym, tylko ja okresu nie dostałam! dopiero po wywołaniu go lekami... także schizy miałam większe od ciebie ;/ przez to zrobiłam chyba z 5 testów.. ale nie jestem w ciąży. Poza tym krwawienie w ciąży jest ogromna rzadkością! nic nie piszesz na temat objawów ciąży więc wnioskuje, że ich nie ma. Także mogę Ci powiedzieć, że nie jest w ciąży, spij spokojnie :)

Gość a co my, ginekolodzy?
:-O

a co do wiarygodności testu, to są takie które wyrywają już sześciodniową ciąże. jednak po ok 14 dniach od stosunku taki teścik jest wiarygodny i po dniu spodziewanej miesiączki jest najwiarygodniejszy. Śpij spokojnie!! :D

Gość spanikowany
Hej, To jak zrobiłaś te 5 testów to wszystkie były negatywne? W ogóle czytając fora internetowe można dojść do wniosku, że każda kobieta ma miesiączke przez połowę ciąży i każdy domowy test ciążowy jest błędny.. (pomimo, że oficjlanie ich skuteczność to ponad 90%).

Gość nie wiem kim jestes,
ich skutecznosc w dniu spodziewanej miesiaczki to blisko 100%, a nie ponad 90% na pewno nie jest w ciazy

tak, u mnie wszystkie były negatywne. poza tym potem poszłam do ginekologa, i co się okazało? że prawdopodobnie nie będę mogła mieć dzieci albo będę miała ogromne problemy z zajściem, a mam dopiero 20 lat.. no bez przesady chłopie... krwawienie w ciąży jest niebezpieczne zarówno dla matki jak i dziecka. to jest ogromny krok ku poronieniu! a testy rzadko wychodzą złe jeżeli są robione w odpowiednim czasie (czyli po dniu spodziewanej miesiączki). dlatego też trzeba zrobić ok trzech dla pewności, powtarzać je co dwa, trzy dni. jeżeli wszystkie będą negatywne to na 100% jest brak ciąży!

czesc ... słuchaj ja kiedys tez wkrcalam sobie ze bylam w ciazy ...ale robiilam test i wyszedl negatywny .... teraz z narzczonym staramy sie o dziecko i prosze trz tyg nie mam oktesu , test zrobilam 14 dni po podziwanej misiaczki ( ktorej nie było ) i prosze pozytywne .. i po trzech dniach zrobiłam jeszcze trzy i wynik byl pozytywny ..... teraz czekam na wizite w piotek a w srode na hcg ...... ile ty masz lat? a ile ona ma?

Gość nikozja00000
Pomyśl lepiej czy się czymś nie zaraziłeś, bo ciąża w tym przypadku to małe zło.

Możesz spać spokojnie, dziewczyna na pewno nie jest w ciąży