Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAS________

Dla kobiet liczy się duży penis, KASA,wygląd...Charakter faceta nie ma znaczenia

Polecane posty

Gość KAS________

Waze zeby nie był chamem i nudziarzem a one juz sobie dorobią reszte pozytwnych cech.

Ja mam dużego penisa, ale to w cale nie pomaga w zdobywaniu kobiet. Przecież nie będziesz się tym chwalił. To pomaga za to w utrzymaniu kobiet przy sobie ;)

duży penis = wysoka samoocena = wiara w siebie = dobra praca = wysokie zarobki czyli jest duży penis jest wszystko :-D

Gość KAS________
😭 czytając takie posty coraz powazniej mysle o wyjezdzie do Rosji na powiekszenie wacka 😭

Gość ale ty
ok to już wiemy że jesteś biedny, brzydki i masz małego - reszty już nie musisz zdradzać

Gość KAS________
kase akurat mam , gdybym byl biedny to nie wiem... płacz i zgrzyt zębami :O

Wielkość penisa bardzo wpływa na jakość życia mężczyzn, chodzi właśnie głównie o ich samoocenę.

Gość KAS_____
To co jechac? Moze troche mi powieksza

Gość i i i i i i i i
ALE masz jeszcze kurwa rentę ble ble, niektórzy nawet tego nie mają

Wiesz co autorze najbardziej odstręcza od facetów? Nie wielkość a kompleks małego fiuta.

Gość KAS_____
ten lekarz z moskwy niby gwarantuje powiekszenie o 1-2cm ,moga tez wszczepic tluszcz zeby byl grubszy. Ale...co 10facet ma potem problemy ze wzwodem albo w ogole im nie staje :O

Gość KAS_____
w polsce dobrze robia kobietom cycki ,nosy i usta. Na reszcie sie nie znaja . Jedna klinika w wawie odsyla do kaliningradu albo moskwy. Jest jeszcze jakis partacz na slasku. Dlaczego kobiety moga miec wielkie bimbaly? A my male fiutki?niewiele mozemy zrobic

Gość reminiscencja
tak, chuj sięgający do kostek i noszony w prawej nogawce to 90% udanego związku :D :D :D

Ja czekam na topik: "Przyczyną prawictwa są nieobcięte paznokcie i niewyplewiony ogródek".

Jasne ze kompleks odstrecza tylko ze skads on sie przeciez bierze a kiedys i tak przychodzi taki moment ze drzeba zciagnac majtki.

Gość KAS_____
przy samym pogrubieniu nic sie nie stanie. Przy wydluzaniu tak :O jesli czytales o tym to wiesz na czym polega operacja. Probowalem pompek,rozciagaczy,kremow i dupa,pic na wode dla desperatow takich jak ja

tylko ze faceci tak nie spogladaja na biust jak kobiety na penisy

"tylko ze faceci tak nie spogladaja na biust jak kobiety na penisy" nie kurwa. spoglądają na stopy :D część kobiet nosi cycki prawie na wierzchu, a faceta z odsłoniętym penem jeszcze nie widziałam :P

Reminka,ładnie wyszłaś na zdjęciu, tak dziewczęco i z pazurem zarazem. Co to za farba do włosów? Koniecznie się na taki kolor przefarbuję. :D