Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczoszekkk haha

dziś zamierzam zarwać noc

Polecane posty

Gość szczoszekkk haha

nad uczeniem sie prezentacji maturalnej bo mature mam w poniedziałek...właściwie to umiem już prawie ale chce wykuć na perfekt, jak myslicie uda sie????????

Gość mam pytanieeeeeeeeeee
prezentacji sie nie mozna wykuc perfekt;/ to trzeba mowic z glowy a nie jak debil z pamieci

Gość szczoszekkk haha
aha ale i tak zamierzam się wykuć ;]

Gość vampirealice333
a ja uwazam że da się wykuć na pamięc, sama się dzisiaj na pamięć uczyłam drugiej połowy i jak ją opowiadam to znam wszystko na pamięc, tak więc zacznij się już uczyć i powodzenia na maturze :) ja mam we wtorek. a tak z ciekawości jaki masz temat?

Gość szczoszekkk haha
nie dziekuje i nawzajem portret szaleńców w literaturze

Gość szczoszekkk haha
odczyn ph pochwy damskiej częsci komisji maturalnej w okresie maturalnym przy prezentacjach ustnych chłopców :)

"prezentacji sie nie mozna wykuc perfekt;/ to trzeba mowic z glowy a nie jak debil z pamieci" no tak.... bo pamięć mieści sie w dupie a nie w głowie :D szczoszekk, kój kój i nie słuchaj głąbów....

Gość szczoszekkk haha
cholera boje się pytań komisji :(

Gość vampirealice333
no to nie jesteś sam/a, ja też się boje tych pytań ;/ ale musimy być dobrej myśli :)

Gość mam pytanieeeeeeeeeee
To nie zrozumieliscie o co mi chodzi ja pierdziele. Mowie ze prezentacji nie mozna sie wykuc a nie ze sie nie da. Po prostu wykucie sie jej na pamiec jest kijowate i czlowiek gada mechanicznie tak naprawde nie rozumie co mowi. O wiele lepiej to wyglada jak czlowiek mowi sam z siebie na maturze, a nie jak wystrzelony z armatki tratata.. a jak sie zatnie to kaplica. Jak sie mowi swoimi slowami z glowy to nie ma zaciecia i nie ma problemow. Na pamiec nie powinno sie uczyc. Ale, ze sie da to pewnie, ze sie da tylko o wiele jest lepiej mowic od siebie i zrozumiec swoj temat, a nie klepac go jak wiersz.

Gość vampirealice333
lepiej klepać z pamięci niż z głowy mówić, bo wtedy może się mieszać i nie wszystko co chciałeś się powie, wiem z dosiadczenia wiec lepiej jest się nauczyć na pamięc. wiele osob ktore zdają mature tak uwaza.

Jak łatwiej klepac Ci z pamięci to wykuj. A jak nie, to naucz sie fajnie, zgrabnie opowiadać :) to tyle 🖐️