Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???????????????????????????//

okropny brzuch:(

Polecane posty

hej....mam ogromny problem. Od pewnego czasu odchudzam sie mało jem cwicze itp. Ogólnie to powiem wam tak mam 169 cm wzrostu i waże 52 kg. Jestem szczupła i zdaje sobie z tego sprawe ale moj brzuch wygląda jak bym była po ciąży nie wiem co mam z tym zrobic:/ POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wbrew pozorą fajnie jak dziewczyna ma lekki brzuszek ;) jesteś szczupła, nie zapatrzaj sie w modelki z Tv :O

szczerze mówiac to wolałabym miec brzuszek piłeczkę niż takiego flaka. Nie wiem juz sama czy to tłuszcz czy nadmiar skory:/

nie zadręczaj sie :) każda ma faldki, szczególnie widoczne jak siedzi. to nic takiego ...

nie no staram sie z tym normalnie zyc hehe ale kurcze tyle cwiczen i ta dieta ehhhh dlaczego nic nie pomaga:/

Gość Gwiazdka1993
cwicz a6w

Witaj, tez mialam taki problem i bylam zdruzgotana. W zeszlym roku zaczelam pracowac w biurze i w zwiazku z tym musialam dobrze wygladac, wiec zaczelam nosic szpilki. Wyobraz sobie, ze po pol roku chodzenia w szpilkach do pracy moj brzuch niesamowie sie zmienil - po raz pierwszy w zyciu jest plaski, bo fakt iz mam caly dzien napiete miesnie poprzez odpowiednia noszeniu obcasow postawe skutkuje tym ze brzuch jest plaski. Poza tym moge spokojnie polecic 6 weidera - po 2 tygodniach widzialam niesamowita roznice, ale bylam zbyt leniwa by kontynuowac taki wysilek fizyczny.

Gość ????????????????????/
a6w juz próbowałam cwiczyłam 20 dni cierpliwości ma zabrakło zebo do konca wytrwac a obcasy no cóż moze warto spróbowac ale najpierw trzeba nauczyc sie w nich chodzic:D

Gość oooj fuj
mam to samo-flak:( ćwiczyłam 6 weidera -mięśnie mam wyrobione, jestem szczupła (47kg przy 164m ) a brzuch -dramat I co najgorsze zatrzymuje mi się woda w organiźmie i skupia się to na brzuchu i boczkach:( Rano wstaje to jest ok -nie ma boczków, są jedynie jakieś fałdy z przodu jak siedze ale pod wieczór dosłownie wszystko mi sie wylewa- żeby było śmieszniej po prawej stronie mam większy "boczek" niż po lewej. No i z przodu również masakra. Zmierzyłam kiedyś pas-rano 64 wieczorem 74cm!!!!

Gość ????????????????????/
moi znajomi mowia ze powinnam jesc normalnie bo juz zle wygladam ale jak zaczne jesc normalnie to wtedy juz masakra bedzie ale byc na diecie całe zycie nie moge sobie jkos tego wyobrazic :/