Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlaa16

Wymiary, wzrost, waga.

Polecane posty

Gość Arlaa16

Piszcie dziewczyny jakie macie wymiary, jaki wzrost, wagę. Osobiście mam 91 [w biuście], 68 w talii, 90 w biodrach. kolezanki twierdzą, ze mam szerokie biodra.. :/ i chyba mam.. wzrost 170 albo 168, waga 57. Piszcie. ^^

Gość Nikaaxd
Kur.na ciesz sie a nie.. ;// ja to mam obwisly brzuch i rozmiar xl .. :( i 17 lat !

Gość Arlaa16
no niby tak..ale jednak denerwuja mnie te 'kolezaneczki' .. ;/ UP !

Gość Arlaa16
@UP !!!

Gość Arlaa16
up ... niech ktos wreszcie napisze..

Gość Arlaa16
no i szókam hłopaka 190cm, 90 kg, nieh jakiś poda maila lub gg, chetnie umowiem sie na ranke

Gość Arlaa16
podszywacz. ja tam problemów z ortografią nie mam .. ; ooo

Zdecydowanie nie masz szerokich bioder, a koleżanki pewnie Tobie zazdroszczą. Co prawda trudno wyrokować na podstawie suchych liczb, ale moim zdaniem masz bardzo fajne proporcje. Moje wymiary: 95-72-90. Wzrost 170 cm, waga 58 kg. Jak nietrudno zgadnąć, mam sylwetkę typu V i biodra wyjątkowo szczupłe w stosunku do górnych partii ciała. Kiedyś ważyłam sporo więcej, a i tak zawsze miałam węższe biodra od optycznie szczuplejszych koleżanek. Pamiętam akcję ważenia i mierzenia w liceum - jedna koleżaneczka przez tydzień nie mogła uwierzyć, że taka grubaska jak ja ma mniej w biodrach od takiej piękności :) Ogólnie lubię swoją sylwetkę i za nic w świecie nie chciałabym odwrócić proporcji.