Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posrana

Czego dokonac by przerwali na sali mature?

Polecane posty

Gość Posrana

witam..nie umiem nic do matury,myslicie ze jest jakas nadzieja by ja przerwali? Pisze we wt biologie,co mam robic? macie jakies pomysly?

Gość Anka .@
Jak komuś się tel odezwie to wszyscy mają unieważniony egzamin i piszą za rok. Nie tylko ta osoba co jest jej telefon.

Gość z drugiej strony...
podobno jeśli ktoś głośno beknie to nagle kończy się matura i wszyscy piszą za rok, a ten co beknął ma dożywotni zakaz zdawania matury

Gość kamizelkaa xlka
hm. mysle iz najlepiej zglosic ze w szkole jest bomba.

Gość zapałka123
Komórka niech zadzwoni, ale być może uwalisz całą grupę piszących :) Bo mogą wnieść zastrzeżenie, że przez chaos na sali nie mogli się skupić i źle im matura poszła. A wtedy trzeba będzie pisać once again :)

Gość katiaaa23
powaznie z tym beknieciem?

Gość Anka .@
A tak w ogóle to z serca ci radzę przystąp coś napisz nie przejmuj się czy zdasz najwyżej w sierpniu poprawisz. Chyba że jakiś jesteś dziwny przypadek co to się uczyć wcale nie chce. Ale w takim razie trzeba było łatwiejszy przedmiot wziąć

Gość józek ma wuzek
zdetonuj petardę pod nogami komisji :classic_cool: mam jeszcze inne propozycje - narzygaj na arkusz - zacznij na glos krzyczec: ''Przestan kpac mnie w krzeslo, i tak Ci nic nie podpowiem'' - a najlepiej sprzedaj swą niewinność dyrektorowi sszkoły. może się zlituje :P

Gość rt5534534
a ja słyszałem, że jeśli ktoś przyjdzie w włosach na żel, to wszystkich wyrzucają ze szkoły i muszą powtarzać ostatnią klasę nawet

Gość józek ma wuzek
ja bym z chęcią uwalił calą grupę piszacych. dobrze wam tak skurwysyny. solidarnie pójdziemy do łopaty :classic_cool:

Gość józek ma wuzek
nie myj się przez tydźień. efekt ten sam będzie

Gość przerażająca historiaa
beknięcie to pikuś, wiem na 100% że jeśli ktoś puści bąka, nawet nie musi być śmierdzący, ale po prostu że go słychać to wszystkich zaprowadzają na najwyższe piętro szkoły i po kolei wyrzucają z okna... no ale dzięki temu maturę mogą pisać za rok

Gość bolek i lolek i ich matolek
rt5534534---a ja slyszalam ze masz kupe w glowie ;D

Gość józek ma wuzek
a jakby tak pod salą ustawić nakręcany zegar z budzikiem. żeby dryndał?

Dlaczego chcesz spieprzyć innym możliwość napisania matury i dostania się na wymarzone studia? Jak doprowadzisz do unieważnienia egzaminu całej szkole, to będziecie wszyscy pisać w sierpniu, a wtedy są już zamknięte nabory na studia dzienne. Kawał świństwa byś wszystkim zrobiła z koleżanką. Nie chcesz pisać, nie pisz ale nie rób innym świństwa.

Gość errwere
Polecam żebyś wzięła tarantulę lub innego ogromnego pająka i położyła na podłodze.

Gość niech ktos zadzwoni z budki
tylko nie ty bo cie rozpoznaja ale mozena zadzwonic dzien wczesniej i powiedziec ze w szkole jest bomba ktora eksploduje zrobia ewakuacje i matura sie nie odbedzie

Gość józek ma wuzek
ja bym z przyjemnością odebrał tę możliwosć tym skur*** z mojej szkoły. takie jednostki nie powinny egzystować.

Gość śmierdzaący człon
a nie lepiej zadzwonić z budki,że są przecieki?

Gość śmierdzaący człon
Posrana- nie martw sie o innych. bo to nie inni beda Ci wspierac jak oblejesz. na chleb tez Ci nie dadza. malo tego! wysmioeja! nie lituj sie nad nimi bo nie wqarto. odwal cos zeby mature przerwali!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hoyyy bez jaj
zapierdol petarde przez okno,tzn ktos z Twoich znajomych i juz..

Gość józek ma wuzek
zazwyczaj okan są pozamykane,żeby hałasu nie było... a jkby tak rozpylić jakąś substancję,zeby rzygali wszyscy?

Gość a co my, ginekolodzy?
z tymi pająkami to niezłe :D

Gość niech ktos zadzwoni z budki
uwazam ze moj pomysl jest najlepszy.Skoro chcesz odwolac mature musisz zrobic cos bardzo Be..i musisz sie z tym liczyc...Maly psikus nie odwola matury

Gość krowi zwis
skalecz nos. zakrwaw wszystko co się da. uzyj takz krwi miesiecznej. podpisz arkusz wlasna krwia

Gość wOj zbyś
Noxelia ---wal sie na ryja tepa dziffko , zapierdalaj bo zaraz Twoja zmiana na A6

Gość krowi zwis
Noxelia- Ty zapewne nalezysz do szacownego grona kujonow z okularami jak dna od kufla. i pewnie sama dalas komu tzrevba zeby miec pewnosc ze zdasz. nie wypowiadaj sie jak nie masz pojecia o dramatach ktorzy przechodza inni

Dobra jest sposób: Z regulaminu Egzaminu Maturalnego OKE Kraków: P.Termin dodatkowy 1.Zdający ma prawo, w szczególnych przypadkach losowych lub zdrowotnych uniemożliwiających przystąpienie zgodnie z harmonogramem do części ustnej lub pisemnej egzaminu z danego przedmiotu lub przedmiotów, zdawać egzamin w terminie dodatkowym (w czerwcu 2011 r.) 2.Zdający lub jego rodzice (prawni opiekunowie) najpóźniej w dniu, w którym odbywa się egzamin z danego przedmiotu, składają do dyrektora macierzystej szkoły udokumentowany wniosek (załącznik 19) o umożliwienie przystąpienia do egzaminu w terminie dodatkowym. Dyrektor szkoły przekazuje wniosek wraz z załączonymi dokumentami dyrektorowi OKE najpóźniej następnego dnia po otrzymaniu wniosku. 3.Dyrektor OKE rozpatruje wniosek w terminie 2 dni roboczych od daty jego otrzymania i może wyrazić zgodę na przystąpienie przez absolwenta do egzaminu w terminie dodatkowym. Rozstrzygnięcie dyrektora komisji okręgowej jest ostateczne. 4.Zdający, który uzyskał zgodę dyrektora OKE na przystąpienie do egzaminu pisemnego w dodatkowym terminie, przystępuje do egzaminu z danego przedmiotu lub przedmiotów zgodnie z harmonogramem ustalonym przez dyrektora CKE i ogłoszonym na stronie internetowej CKE. Informację o miejscu przeprowadzenia egzaminu dyrektor właściwej OKE ogłasza na stronie OKE w pierwszym tygodniu czerwca. 5.Zdający, który uzyskał zgodę dyrektora OKE na przystąpienie do egzaminu ustnego w terminie dodatkowym, przystępuje do egzaminu z danego przedmiotu lub przedmiotów w swojej szkole w terminie ustalonym przez dyrektora szkoły. Egzamin ustny powinien odbyć się nie później niż do 17 czerwca 2011 r. 6.Absolwenci, którzy nie przystąpili do egzaminu maturalnego w części ustnej lub w części pisemnej w terminie dodatkowym ustalonym przez dyrektora CKE, mogą przystąpić do tego egzaminu w kolejnych latach do roku 2013/2014 na warunkach obowiązujących w roku szkolnym 2010/2011

Gość życzymy Ci powodzenia
z calefgo pulsującego członka