Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po cholere tu wlazlem

Czy to prawda ze ...

Polecane posty

Czy to prawda ze na kafeterii siedza sami zakompleksieni faceci, brzydzcy z malymi fiutkami ktorzy chca sie wyzalic i licza na to ze jak zapytaja czy maly penisek da przyjemnosc kobiecie to wszyscy odpowiedza ze rozmiar nie ma znaczenia. Do tego te zalosne baby tez zakompleksione do tego glupie jak but. No i cale t ogimgowno co tu siedzi i udaje wielkich macho i pokazuje zdjecia penisow z neta i wmawiajac innym ze to oni maja taki sprzet i daja rozkosz kazdej lasce. Molgbym tak pisac bez konca. Drugie pytanie : czy sa tu normalne osoby z ktorymi da sie pogadac z normalny sposob lub taki ktore potrzebuja sie czegos dowiedziec, potrzebuja informacji na jakis temat. Z tego co tutaj widze to 95 tematow i komentarzy jest pisana przez ludzie o ktorych napisalem na poczatku. Czyli tych niby macho burakow i zakompleksionych nieudacznikow. Popatrzcie w lustro i zabijcie sie. Prosze :)

Gość uri boykaaaa
tak to prawda! a szefem wspomnianych leszczyków z małymi fiutkami i jednoczęsnie mentorem jest niejaki Juken :D król stulejarzy którzy słodko pierdzą sobie z tłustymi maciorami ;)

Dziekuje za normalna odpowiedz. Teraz czekam na tych ludzi , czekam az zaczna sie podszywac pode mnie i wyzywac itp. Posmiejemy sie razem. Gimgowno nigdy sie nie zmieni.

Gość nautilus1977
a ty na jaki normalny temat chcesz pogadać?

lwtb po co piszesz sam do siebie ? :D

Ja należe do tych pierwszych jestem brzydkim nieudacznikiem z 11cm fiutkiem

jak to adresy a gdzie mialem wlezc wchodze tu zeby pogadac bo nie mam kolegow i w realu nie mam z kim

to było do autora, a nie co ciebie małofiutkowcu. To akurat odpowiednie miejsce dla ciebie :)