Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Dlaczego wszyscy śpią

Polecane posty

ja cię xxxmenie mogę zwieźć, o ile nie przeszkadza ci, że cię potem trochę sponiewieram.

Gość Xxxmen
Hmm ciekawe kto kogo by bardziej sponiewierał ...:-)

Perv ależ oczywiście że zarzuciłem hasło też na cafe :classic_cool: ale bez odzewu i jak zwykle dostałem opierdol że chcę żonę zdradzić i że ona taka biedna a ja cham. Nic nowego. U Ciebie tez wszytko po staremu ?

Całe kafe :D Nie polecam szukania "bezpośredniego" :p Lepiej nawiązać miłą pogawędkę, następnie wyłudzić maila, a potem uwodzić na priwie. :classic_cool: U mnie po staremu. :)

facet, a czego sie spodziewałeś? Obiektywnie rzecz biorąc, skoro od seksu z Tobą żona woli sen, to najlepszy w tym nie jesteś. Ja przy mężu tez podobno byłam oziębła, a tu teraz taka niespodzianka. Może poczytaj jekies poradniki i spróbuj zadbać o żonę?

facet1777 Perv ależ oczywiście że zarzuciłem hasło też na cafe ale bez odzewu i jak zwykle dostałem opie**ol że chcę żonę zdradzić i że ona taka biedna a ja cham. Nic nowego. U Ciebie tez wszytko po staremu ? A wiesz że ja Ciebie nie uważam za chama,nawet rozumiem. Nie rozumiem tylko Twojej żony.

Gość Xxxmen
No to wpadlaś rozwódko przdmas moze to uwielbiać ...

czołem 🖐️ ja tez nie spie, ale pewnie mało kogo to obchodzi... fajnego dnia wszystkim życzę

rozwódko gdybym mógł sobie zarzucić iż nie dbałem o żonę , padłbym przed Tobą na kolana i przepraszał ale uczynić tego nie mogę. Kiedyś juz to wyjaśniałem na cafe i nie chcę tego powtarzać . Ja nie mam sobie nic do zarzucenia.

nawet mi się coś przypomina ten Twój topik, faktycznie Cię zjechali. Ale jest chyba taki portal, gdzie ludzie umawiają się konkretnie na sex.

Mariko czyżbyś czytała jakieś moje poprzednie wypowiedzi . Dzięki za słowa zrozumienia

facet1777 Mariko czyżbyś czytała jakieś moje poprzednie wypowiedzi . Dzięki za słowa zrozumienia Tak,czytałam. Kiedyś słyszałam coś takiego.Jeżeli facet nie będzie miał tego w domu to poszuka to poza. Ale się pilnowałam:D

rozwódko- taki kraj po prostu. Zakłamanie i obłuda to niestety nasze cechy narodowe. Mówienie prawdy jest cholernie niepopularne. Ciągle trzeba walczyć ze stereotypami. Z takim iż związek się rozpada zawsze przez faceta też. Nawet, przepraszam za wyrażenie , jak się baba puści to i tak wina faceta bo pewnie nie zadowalał jej w łóżku albo nie przytulał albo jakieś inne albo....o . Może to zabrzmi buńczucznie ale zgodnie z prawdą nie mam sobie nic do zarzucenia

Ależ to oczywiste, że to zawsze wina faceta :D Tylko widzisz, takie ustawki na sex to nawet jakbym była mocno potrzebująca to by chyba frajdy nie sprawiły żadnej. A poza tym wy zawsze mówicie, że jesteście w trakcie rozwodu i to zła kobieta była, a potem okazuje się że żona nic nie wie o rozwodzie. Kto by się wpychać w takie układy?

Przesyłam buziaka dla Przemasa i xxxmena i życzę wszystkim miłego dnia. Muszę się wybrać na większe zakupy.

a ko powiedział że jestem w trakcie rozwodu . Nie zamierzam się rozwodzić przynajmniej na chwilę obecną. A czy można się spotykać z kobietą tylko dla czystego sexu i czy kobieta może spotkać się z facetem dla zaspokojenia swoich żądzy ? Jestem na etapie poszukiwań pani która ma chęć raz czy dwa w tygodniu po prostu bzykać się dla czystej przyjemności bzykania ( ale mi się powiedziało :classic_cool: . Niestety większość kobiet musi wiązać z partnerem emocjonalnie.

Sąsiad do sąsiada - Ty to masz mądrą żonę. Ona chyba wszystko wie. - Wszystko wie? Kochany! Ona się nawet nie domyśla! Miłego dnia:D