Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jaaaaa wlasnie jaa

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE...Kto bierze lub bral, prosze o porade:)

Polecane posty

Gość to jaaaaa wlasnie jaa

Mam zamiar zaczac brac tabletki antykoncepcyjne jako forme zabezpieczenia. Wiem ze najlepiej isc po porade do ginekologa, ale zanim to zrobie chcialabym uslyszec opinie pan ktore juz tego probowealy na wlasnej skorze. Chodzi mi przede wszystkim o skutki uboczne? Bardzo byly dla was uciazliwe? Czy nie mialyscie problemu zajsc pozniej w ciaze? Z gory dziekuje za odp

mnie się nic nie dzieje aby przytyć po tabletkach 8 kg musiała je brać lata bo fakt zatrzymują wodę a kobiety które piszą że biorą miesiąc, dwa i przytyły 5kg chcą się uwolnić się od myśli że za dużo jedzą zwalając winę na tabletki. Możesz mieć takie po których będzie ci niedobrze ja tak miałam po cileście i po 1 tabletce odstawiłam ale na każdego działa co innego biorę jasmin i jest ok. Wiadomo,że cudem dla organizmu nie są ale całe życie ich jeść nie będziesz.Możesz brać np 9miesięcy i zrobić 3-4 miesiące przerwy

Gość Jestem!
Noxelia- Na czym polega ten zastrzyk? I jaki jest jego cel? Calkowite zabezpiecznie? Jak dlugo dziala taki zastrzyk?

heheh noxelia a jego zdrowie można rujnować:D bo tych zastrzykach można już byc całkiem bezpłodnym niby maja działać 3 miesiąca czy rok a ciężko to potem odwrócic

Gość nie przytyłam, poprawiła
mi się cera. po odstawieniu po kilku latach wysypuje mnie niesamowicie, pryszcz na pryszczu :(:(:( do dupy z takim zyciem

Ja schudlam 4kg, z cera nigdy nie mialam problemow i nic sie nie zmienilo, spadlo mi troche libido, wiec po stękaniu faceta musiałam odstawic tabletki :P No i mialam straszne bole glowy. Jedno co dobre - okres nie byl tak bolesny.

ja bralam przez 5 lat i nie mialam najmniejszych problemow.. lekarz wie najlepiej jaki typ tabletki ma ci przepisac-i nie sluchaj uogolnien ani glupot...nie wszystkie sa lekami hormonalnymi wiec nie przytyjesz..uregulujesz miesiaczke i mozesz poprawic problemy z cera (jesli masz takie )...

Gość ja ja wlasnie jaaaaaaa
Szczerze mowiac najbardziej boje sie tego ze przytyje. Niestety mam sklonnosci do tycia, tzn. jestem szczupla ale uwazam na to co jem, cwicze i tylko dlatego tak jest. I boje sie tez tego ze pozniej bede miala np problemy z zajsciem w ciaze. Jakie badanie robi ginekolog przed przepisaniem tabletek?

Gość ja ja wlasnie jaaaaaaa
Jesli chodzi o cere, idealnej nie mam ale tez nie jest najgorzej. Czytalam duzo opini ze stan cery w czasie brania tabletek sie poprawia. Ale jak jest po ich odlozeniu?