Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiehiehiehie2223333

"toaletowe wpadki",czyli WASZE OPOWIADANIA

Polecane posty

Gość hiehiehiehie2223333

Hej.Opisujcie tutaj swoje "wpadki" ,coś na poprawę humoru ;) To ja zacznę : 1) Pojechałam ze znajomymi na ognisko za miasto,to był taki las.No i siedzieliśmy przy tym ognisku ,piliśmy piwa.Po jakimś czasie musiałam siku...Poszłam gdzieś tam w krzaki .No i sikam,sikam...a tu nagle wyskoczył "bąk".Był tak głośny,że aż się przestraszyłam.,ale najgorsze było to,że oni wcześniej cały czas rozmawiali,a gdy puściłam tego bąka,to nagle nastała CISZA ! Nie wiedziałam co zrobić,jak wrócić xp Tym bardziej,że nadal milczeli...Okropność... Teraz Wy ;]

Gość ANAL i ZATOR
jesteś pierdolnięta a twój bąk do dzisiaj krąży w lesie

Gość ja najadłam się
śliwek, a później wypiłam kawe :D wieczorem mieliśmy jechać nad jezioro pod namioty. poszła jedna sraka jeszcze w domu, myśle sobie uff dobrze, że zdążyłam w domu. jestesmy w Kauflandzie na zakupach, jak mnie pogoniło to masakra, dobrze, że był kibel. po drodze dom chłopaka, nie wytrzymałam. w drodze nad jezioro musieliśmy sie zatrzymywać, nad jeziorem jeszcze mnie męczyło :/ ale siara przy znajomych

Gość ANAL i ZATOR
kiedyś ta cała proszek do prania została przyłapana na wypróznianiu w nieczynnym kiblu,kierownik wyciągnął ją za uszy i przy wszystkich opierdolił ,że nasrała do muszli bez spłukiwania ale jej głupio wryju było :-D

Gość tzytze jak donitze
a ja siedziałam na kafe długo, długo i zachciało mi sie siku. Nie chciało mi sie schodzic na doł do wc i tak trzymałam strasznie długo az w koncu brzuch mnie rozbolał, wstałam i szybko biegne schodami na dol do toalety ale nie zdazyłam bo zeszczałam sie w gacie:D