Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameel

Mój sposób na schudniecie.

Polecane posty

Gość Ameel

Opowiem jak schudłam 12kg w dwa tygodnie ok 3miesiące temu z wagi 75 do 63 przy 170kg.jadłam na śniadanie przykładowo kromke chleba z serem białym i dżemem i kilka łyżek jogurtu naturalnego, a później już tylko jabłka i woda.jabłka też tarłam i piekłam.oczywiście te śniadania jadłam różne, czasami kawałek mięsa z obiadu, czasem troche ryżu.teraz chce zrzucic jeszcze 4kg, od tamtej pory przybył mi odrazu kilogram.ktoś sie przyłączy?

Gość heh idiotka z ciebie
zobaczymy jak przytyjesz ze 20kg spowrotem :P pomyslałaś o tym ,że możesz mieć gigantyczne jo jo

Gość Ameel
Pomyślałam, ale do teraz jem z umiarem i trzymam wagę 3miesiące.

Gość Ameel
Ktoś sie przyłączy od jutra?:)

Gość hohoho88
ja sie przyłacze, przyda mi sie wsparcie:) chce zrzucic 10kg, zajrze tu jutro

Ja..wczoraj zjadlam na sniadanie 2 kromki chleba pełnoZiarnistego jedna z maslem,druga z musztarda francuską z wedliną chudą,pomidorem,rzodkiewką i salatą.Do tego wypilam dwie herbaty z cytryną bez cukru.Obiad - nie bylo obiadu,bo mialam prekany.Jak z nich wyszlam poszlismy z narzeczonym do kleopatry na shaorme z frytkami i surowką no i do tego dwie herbaty z cytryną bez cukru.Oczywiscie w ciagu dnia pilam tez inne plyny.

Gość madziulka od tej shoarmy
z frytkami na pewno schudniesz 🖐️

Ty u gory - nie kazdy jest obloznie gruby.Mam 170 i 68 kg,przydaloby się schudnąć z 5-6 kg bo mam w lipcu slub ale nie zabijam się.Wyszla z prekany i bylam glodna.Nie podjadam wiec nie widze powodu dla ktorego negujesz to co jem.

Gość madziulka od tej shoarmy
autorka się glodziła i napisała od czego schudła a kogo obchodzi ile ty wpierdoliłaś tłustych frytek? :o Ja się nie odchudzam, przypadkiem weszłam na topik i zobaczyłam twój wpis nie na temat bo nikt cie nie pytał co zjadłaś

bo to forum na temat jedzenia.A zresztą doł,ączylam sie do autorki,bo chce wygladac ladnie na swoim slubie.Zamierzam zalozyc sukienke baletnicy i nogi by mi mogly schudnąć do tego czasu.A to co zjadlam napisalam tylko tak..dzisiaj zjem mniej i bardziej racjonalnie.Kiedys jadlam 500 kalorii dziennie i schudlam ksiazkowo.....niestety popuscilam sobie pasa

Gość Ameel
Przyłączajcie sie dziewczyny:) madziulka pisz spokojnie co jadłas, ja nie umiem odchudzać sie długotrwale.wolę troche pogłodzic się i wyjść z tego z głowa, niż odmawiać sobie. Jem właśnie śniadanie, kromka duża chleba z serem białym i dżemem, do tego herbata jakaś odchudzająca ale wolę zielona.do końca dnia już tylko jabłka, zapakowałam dwa do torebki, plus woda.a po południu jeszcze z 3zjem:) miłego dnia! Ps.W związku z tym że nie mam w domu wagi, bede sie mierzyć i pisać moje wymiary, a na koniec lub przy okazji sie zważe.

Ameel - ja podchodze podobnie,tylko wczoraj wiesz - wyszlam z prekany z moim luby i tak wpadlismy,bo zanim ja zrobilabym obiad bylaby z 20.30.Ja jem zazwyczaj rano albo chleb pelnoziarnisty z czyms,albo sam ser badz same warzywa i reszte dnia same warzywa chyba ze piekę mięso (podlewam wodą i piekę) to wtedy i to jem.Mam rodzine i wspolne posilki musza byc wiec wybieram mniejsze zlo.

ameel jabylam kiedys ale to za mlodu na diecie 500kalorii i wazylam 50-52kg bardzo dlugo.Pozniej dwie ciazy i mam to 68 ale czuje sę dobrzze.Mam 75/80 F,reszta M/L wiec nie narzekam.Ale i tak chcialabym schudnąc i to glownie z nog,dlatego to obciecie kalorii owszem tylko zamierzam jesc sam nabial i ewentualnie mięso,poniewaz wtedy z cyckow tak nie leci.

Gość hohoho88
hej dziewczyny wiec pierwszy dzien diety:) ja sniadania nigdy nie jem, wiec z tym nie bedzie problemu, najgorzej jest wieczorem:( kiedys juz udalo mi sie schudnac 27kg wiec teraz te 8-10 tez dam rade. jak narazie pije tylko zielona herbate i wode, do obiadu, po obiedzie do wieczora znowu nic, moze pomarancza, zycze milego dnia

zjadlam pomidora,trzy ogorki kiszone i 70g sera bialego chudego.Na obiad pol piersi z kurczaka pieczonej w wodzie i przyprawionej siolami + 200 g surowki i herbatka,a pozniej zakpupy z moim luby :)

Gość hdfhjfghkggfgf
Ja też się odchudzam ale przy pomocy hulaj hopu i skakanki a słodycze zastępuję sobie pomarańczami. Najważniejsze by się nie głodzić bo potem jest efekt jojo.

Gość hohoho88
ja wole glodowke, juz raz przechodzilam, efektu jojo nie bylo tylko zaniedbalam cwiczenia i skora zostala, teraz musze pilnowac cwiczen i robic masaze zeby to sie nie powtorzylo. glodowka jest dla ludzi z glowa, wiadomo ze nie mozna po niej nadrabiac tego co sie nie zjadlo w jej czasie, tylko pomalu zaczac normalnie jesc. zadnego efektu jojo wtedy nie bedzie

Gość ciekawska1989
ile trwala Twoja głodowka?

Gość Ameel
A co tu mam niby prowokować?:p no to ja już dzisiaj zjadłam tamto śniadanie, tak jak pisałam, plus 3jabłka i duuzo wody.latam ciągle do ubikacji. Możliwe że to taki dzień ale mam jakąś taka szara cere, a wątpię żeby to był skutek odchudzania, bo w sumie to dopiero pierwszy dzień.planuje zjeść jeszcze jedno jabłko.kurde przyszłam do domu i tak pachnialo obiadem że myślałam że nie dam rady, ale poszłam na górę i jest ok.a wy jak tam?

Gość hohoho88
ja juz po obiedzie, zupa pomidorowa bez smietany, teraz trzeba pocwiczyc i do wieczora tylko woda i zielona herbatka:)

Gość Ameel
ja dzis sniadanie i 5 jabłek. a wam jak idzie? 4 godziny dzisiaj jezdzilam na rowerze po miescie itd. powiem wam, ze przez cały dzień czułam się dobrze, nawet nie byłam głodna, ale teraz potwornie boli mnie głowa :( dlatego idę spać, dzień udany! dobranoc! jutro kolejny !

Gość enikcnsdkicvnm
nie da sie schudnąc 12 kg w dwa tygodnie :-O

Gość Ameel
11kg bo jeden mi wrócił.widocznie sie da.na pewno była w tym woda i mięśnie, ale jakoś skóra wygląda normalnie i nic mi sie nie telepie, w miarę jedrna

Gość Ameel
Hej dziewczyny:) ja już po śniadaniu.ból głowy minął i czuje się ŚWIETNIE.lekko itd. Śniadanie zjadłam duże, kromka chleba razowego, kilka łyżeczek sera białego, rzodkiewka, ogorek. I jeszcze cały jogurt naturalny 300g. Także jakieś 350 kcal, i powiem że sie ruszyc nie mogę.miałam jeść wczorajszy obiad tzn mięso bo wczoraj myślałam że umrę jak nie zjem, a dzisiaj wzięłam to do ręki i odłożyłam, nie miałam ochoty.teraz już tylko jabłka, powodzenia!

Gość Ameel
No ja już jestem po 3 pieczonych jabłkach.z tym że kupuje małe bo nie mam nawyku jeść połowę, więc zjem całe. Dlatego wolę mniejsze bo mniej zjem

100 g chudego sera - 80 kalorii 100 g piersi z kurczaka z majerankiem i ziolami (pieczona w wodzie) 200 ml maslanki 1% tluszczu To wszystko na dzisiaj.