Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djajaja

Co o tym sadzicie zwiazek

Polecane posty

Gość djajaja

Jestem w zwiazku z chlopakiem ktory wydawal sie szczery i prawdomowny , jestesmy ze soba od 5 miesiecy . Na poczatku pytalam go o byla powiedzial ze uprawiali sex oralny i ze ona zajebiscie mu robila dobrze i ze dochodzil zawsze . wiec uwiezylam pozniej mowil ze ona go bardzo kochala byla mu wierna itd zapatrzona w niego i wgl . ale go zdradzila calujac sie z innym .byli razem przez 2 lata . PO jakis 2 miesiacach moj chlopak zaczal mnie podpuszczac podszywajac sie pod innych chlopakow piszac do mnie na gg itd za 1 razem powiedzial ze to byl on a za jakis 2 miesiace znowu to zrobil tak idealnie mnie wkrecajac ze uwierzylam naprawde ze to jakis chlopak inny i tak mnie wkrecal przez jakis miesiac nic nie mowiac , tylko pytajac czy pisze ten ktos. a gdy sie poklucilismy wykrzyczal mi to ze to on sie podszywal itd . a po 5 miesiacach sie dowjaduje ze jego dziewczyna probowala mu zrobic loda ale tylko wziela pare razy do buzi i nic wiecej . Tylko ze dobrze robila mu walac dlonia i powiedzial ze lepiej robi to odemnie , wkurzylam sie ze mnie tak podszywal piszac i oklamal mnie co do bylej bo powiedzial ze chcial mnie zmotywowac ze bym byla lepsza we wszystkich. co o tym myslicie ??:/ a mowil ze nie lubi klamac i zawsze prawde mowi , czuje sie oszukana.

Gość uytr
LOL co to ma byc ?

Gość telepizzaaaa
jak ci cos nie odpowiada to go rzuć