Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lot-komety

Mężczyźni nie znoszą/boją się ideałów?

Polecane posty

Wypraszam sobie kurwe, tak to sobie do swojej matki mówić. A ty sam powinieneś zrozumieć, że to ze nauczyles sie pisac nie znaczy, ze musisz to robic kiedy tylko masz okazje (wiem, ze na komputerze łatwiej niż na kartce, dlatego potrafie zrozumiec, dlaczego akurat tutaj sobie cwiczysz ta umiejetnosc, zeby nie zanikła, po Twoim technikum samochodowym albo co gorsza tylko po gimnazjum rejonowym). matury na pewno nie masz, bo widze cieńko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem, a musze cie uswiadomic, ze nawet czesc podstawowa tego egzaminu sprawdza taka umiejetnosc. aha, na koniec.... posiadanie mozgu nie wystarczy, trzeba go jeszcze umiec uzywac

Gość Anita 19.05.1991
cycki nie wystarcza-->wez sie ogarnij czlowieku ,wtydz sie pewnie w realu nawet buzi nie potrafisz otworzyc, zal mi Cie

Gość Tylko proponuję
Nie było ich zbyt wielu = 5 na przestrzeni 2 lat :P

Gość Iot-komety
Na studia dostalam sie dajac dupy rektorowi, nawet niezły był w te klocki :classic_cool:

Gość Iot-komety
Jem sraki

Gość xzcxzcxzcxz
Hej autorka jestes tam jeszce? Masz moze gg/telefon/mail ? :D

Gość xzcxzcxzcxz
Wstawaj bo jutro mnie tu nie bedize a mam przekaz :o

Zazdrościcie mi bo używam życia, a was brzydule nikt nawet kijem nie tknie.. Moze i przelecialo mnie cale osiedle, nic wam do tego...

SORRY JAKIM KURWA CUDEM KTOŚ SIĘ WPIERDOLIŁ NA MOJE KONTO I PISZE POD MOIM PSEUDONIMEM NA STAŁYM NICKU? DZIĘKUJĘ BARDZO ZA TAKIE FORUM, DO NIEZOBACZENIA ://

na odchodne powiem jeszcze, że te teksty w stylu 'PRZERUCHALO MNIE POL OSIEDLA' wyplywajace z klawiatury jakis no-life'ów ktorzy chyba cale swoje zycie siedza na tym forum i podszywanie sie jest ich jedyna rozrywka, czy one (te teksty) są rodzajem projekcji waszej osoby na moją? podejrzewam,że nie wiedzie co to jest więc proponuje wypożyczyć jakiś podręcznik do psychologii. ewentualnie mam tez podejrzenia, że może bardzo chciała/chciałbyś, aby wyruchało Cię pół osiedla, ale po 1) możliwe, że mieszkasz na wsi, a tam nie ma osiedli, a z internetu korzystasz pewnie w remizie strażackiej, po drugie natura jak widze, nie wyposażyła cię w mózg, dumę czy poczucie własnej wartości, a że nieszczęscia chodzą parami jestes zapewne hermafrodytą i ani facet, ani kobita nie wiadomo jak zdesperowani nie dotkną takiego mutanta. jest mi niezmiernie przykro, ze istnieja tacy ludzie jak wy, ktorych jedyna w zyciu radoscia jest obrazanie innych. w realu pewnie stoicie w kątach na przerwach w waszym gimnazjum na wypizdowie w sąsiedniej wiosce. tyle. TO MOJ OSTATNI WPIS TUTAJ I KAZDY NASTEPNY BEDZIE KOLEJNA PROBA PODSZYWANIA SIE PODE MNIE

Gość lót-komety
jem gowno

Gość prawiczek z warszawy
nie bierz wszystkiego do siebie tak tutaj jest trzeba odrobinę dystansu, czasem można porozmawiać poważnie, ale to głównie zależy od tematu, jak jest chwytliwy to i są podszywy :D

Gość lot-komęty
jestem oferma

Gość MarcinUam
Do Lot Komety - z tego co napisałaś , to moim zdaniem to efekt tego , że jak to sama na to zwróciłaś uwagę . . . . .żę jesteś duszą towarzystwa - zakładam , żę to dla facetów przez dłuższy czas męczące - bo ile też można dotrzymywać ci kroku...........................!!! A to męczące i psychicznie i fizycznie.

Gość Samaria44
Skoro palisz papierosy to znaczy, że bardzo daleko ci do ideału... Smrodzie!