Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko i na temat

Kochac mozna na wiele sposobow

Polecane posty

Gość szybko i na temat

najpierw kocha sie swoja pierwsza milosc, ktora w wiekszosci pozostaje ta jedyna, gdy z ta miloscia nie wyjdzie, pojawia sie nastepna, ale juz ostrozniejsza, utemperowana, w kolejne wnosimy bagaz doswiadczen, mniej namietnosci a w nas pozostaje uczucie milosci i tesknoty do tej jedynej, prawdziwej milosci, tej niespelnionej, wiec pozostaje jedynie wybrac najlepsza dla nas opcje, czyli miec obok siebie kogos odpowiedzialnego, mocno stapajacego po ziemi, kochajacego nas do szalenstwa a wzdychac do tej wielkiej namietnosci, szalenstwa i milosci do granic... Zycie w zasadzie to teatr, gdzie odgrywamy role .....

Gość walllekkksi
masz taka milosc do korej wzdychasz a jestes z kims kogo nie kochasz ale za to ta osoba cie kocha? Przeciez to debilne

Gość lalalalalalami doddd
ja mam kogos obok siebie ale nie kocham do szalnstwa

Gość szybko i na temat
Mam obok siebie kogos kogo kocham, ale nie tak jak swoja pierwsza milosc, po prostu z szacunkiem,ale bez szalenstwa, tamtej milosci nic i nikt nie zastapi a debilne nie jest, bo z tamtym juz nigdy nie bedziemy razem, nawet sie nie spotkamy :(

Gość rtgbrt
wallek pewnie mlody jestes jeszcze zobaczysz jak ludzie sie dobieraja przewaznie niewiele to ma wspolnego z miloscia

Gość mam taki plan na dzisiaj
Kocham innego a z innym jestem :o