Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 clio III - kontrolka

kontrolka w RENAULT CLIO rocznik 2005

Polecane posty

zapali艂a mi si臋 kontrolka i nie wiem co oznacza a nie mam instrukcji. Znajduje si臋 w lewym zegarze - tym z obrotami w lwewym dolnym rogu. Wygl膮d : okr膮g ,po 艣rodku wype艂niony prostok膮t po艂膮czony z or臋giem dwiema kreskami na dole - jedna w prawo, druga w lewo - tak jakby ramiona tr贸jk膮ta r贸wnoraniennego, kt贸rego wierzcho艂ek znajduje si臋 w protok膮cie. sorry lepiej nie umiem tego opisa膰. BARDZO PROSZE O POMOC

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nie kupione oczywi艣cie w niemczech , u偶ywane przez "Zon臋 lekarza co tylko do sklepu je藕dzi艂a " - ale instrukcji nie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate...........
To od wspomagania kierownicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate...........
tzn 偶e co艣 szwankuje:)

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki wielkie. W tym tygodniu nie mog臋 odda膰 go do naprawy, mam za du偶o do za艂atwienia - my艣licie 偶e mog臋 przez tydzie艅 je藕dzi膰 i naprawi膰 go w przysz艂ym ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate...........
Mo偶esz:) ja w swoim ju偶 wiele kontrolek przerobi艂am i clij贸wka 艣miga:) A w og贸le to wspomaganie Ci dzia艂a???????

Udost臋pnij ten post

wydaje mi si臋 偶e tak , zrobi艂am dzi艣 w mie艣cie jakie艣 20 km nie odczu艂am aby trudniej si臋 prowadzi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate...........
To mo偶e po prostu wyskoczy艂 jaki艣 b艂膮d. Jak Ci go pod艂膮cz膮 do kompa to si臋 oka偶e. Je偶eli nie odczuwasz,偶e trudniej Ci si臋 skr臋ca to albo wina tego b艂edu(kt贸ry mo偶na skasowa膰), albo faktycznie co艣 jest na pocz膮tku swojej drogi do wymiany na nowe:)

Udost臋pnij ten post

decyzj臋 mam podj臋t膮 : na koniec roku jak b臋d膮 promocj臋 to bez dw贸ch zda艅 wymieniam. Nigdy wi臋cej lekko u偶ywanego - jedynej okazji. Kupuj臋 nowy z salonu i nie chc臋 s艂ucha膰 偶e si臋 nie op艂aca. Ja musz臋 przede wszystkim mie膰 pewno艣膰 ( lub cho膰 prawie pweno艣膰 ) ze mog臋 rano odpali膰 i bez dr偶enia serca jecha膰.

Udost臋pnij ten post