Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto....z.w.a.sss

Kto z Was brzydzi się ludźmi którzy palą papierosy ??

Polecane posty

Gość kto....z.w.a.sss

Bo ja gdy poczuje smrod tytoniu mam odruch wymotny :O Nie wyobrazam sobie dotykac faceta ktory pali :(

Gość kto....z.w.a.sss
gardze wami

Gość pyk
.

Gość kasieaaa***19
ja...ale sama pale;D

Gość nie chce byc wdowa
kurwa ja tez....powiedzialam mojemu facetowi ze dopki nie rzuci palenia to zero zareczyn i slubu bo ja z rakowcem wiazac sie nie bede

Gość stokrotka97.97
palacze okazuja sie slabymi psychicznie, uzaleznionymi od jakiegos suszonego zielska ludzmi, no bo glupota jest mechanizm "musze zapalic jakas suszona rosline, w jakims dyrnym papierku, bo inaczej zle sie czuje",, ludzie wezcie kontrole nad swoim zyciem, a nie badzcie niewolnikami nalogu!

Gość kasieaaa***19
ale macie poglady..z rakowcem? oj przestan,wezmiesz nie palacego i tez moze umrzec.. niech rzuci skoro niem lubisz tego smrodu,ja nienawidze:( a pale..co robic?

Gość kasieaaa***19
stokrotka97.97----PRAWDA,chyba naprawde jestem slaba psychicznie..moj kolejny nalog? czekolada,coraz wiecej tego..moze mam depresje?

Gość nie chce byc wdowa
rak pluc - dotyczy glownie palaczy....udary mozgu, zatory, choroby wiencowe, rak jelit, zoladka....moje dzieci nie beda wdychac fajek a moje meble nie bede cuchnac

Gość kasieaaa***19
hmm masz racje,ale niektorych rzeczy nie da sie uniknac,jak ktos ma umrzec to umrze. moj dziadek ma 65 lat pali i nadal zyje..nie ma reguly

Gość stokrotka97.97
my kobiety, jako przyszle matki powinnismy zadbac o to aby nasze dzieci i oczywiscie my same nie wdychaly tego swinstwa, zreszta jesli mezczyzna nie potrafi rzucic palenia w imie milosci i zdrowia(!) to co z niego za "prawdziwy twardy facet", nigdy nie zgodze sie zeby moj maz palil, jak jest taki fajny zeby palic to niech bedzie fajniejszy i wygra z nalogiem. bo to glupota jest, a to ze kase ktora na to przeznacza mozna zainwestowac o wiele lepiej to juz nie wspomne..

Gość nie chce byc wdowa
moj to pali na balkonie przy zamknietych drzwiach, jak probowal palic w kluchni to dostal 3 razy ostrzezenie, 4 razu wyprowadzilam sie z torbami i od razu przestal....narazie osiagnelam sukces taki ze z 20 fajek dziennie ograniczyl do 5-8

Mi smród fajek też przeszkadza, nie mógłbym się związać z kobietą paląca...Ja nigdy nie paliłem i nie chciałbym czuć fajek od swojej...

Gość ten co wie
palaca dziewczyna praktycznie nie ma u mnie szans, juz na starcie jest ...spalona

Gość kasieaaa***19
nie chce byc wdowa---super jestes,ostra laska;) tak trzymaj,w takim razie musze rzucic,nie pale jakos bardzo ale jednak pale..

Gość yyyyyyyyyyyyy
nie ma to jak tolerancja i wyrozumialosc palacze po prostu lubia palic nie zastanawiaja sie nad tym ze moga zachorowac na raka bo "na cos trzeba umrzec" u swojego faceta bym tego raczej nie zniosla no bo co calowac sie i przytulac do popielniczki? i tez nie cierpie dymu papierosowego bo sie dusze i uwarzam ze to trucizna wiec glupota jest palenie no ale kurcze trzeba troche zrozumienia dla tych co pala i pomoc im zeby rzucili a nie tylko krtytkowac

Gość kasieaaa***19
nigdy nie mow nigdy! zawsze zwalam na znajomych itp a sama jak skonczylam? nienawidzilam tego dymu a teraz:/ ehhh

Gość kasieaaa***19
yyyyyyyyyyyyy--dzieki;)

Gość stokrotka97.97
milo, ze ograniczyl, ale nie zastanawia cie fakt, ze jego w pracy/po pracy/ przy piwie z kolegami i tak pali? i ze zatruwa swoje cialo? a oddech, ubrania, zapach dloni! przeciez od tego niesamowicie smierdza palce, ktorymi dotyka ciebie i domniemane dzieci. a zólte zeby? osad na jezyku? i daj mu namietnego buziaka..

Gość nie chce byc wdowa
no moze jestem troche ostra:) hmmm wiecej zrozumienia dla palacych? ja np nigdy nie straszylam mego faceta, ze go zostawie jezeli nie rzuci fajek, nie szantazowalam go, rozumiem ze nalog 10 letni bardzo trudno rzucic dlatego staram sie drazyc powoli temat ... z 2 strony nie moge pozwolic aby moje mieszkanie smierdzialo fajami, nie chce spac w dymie. To palacy dostosowuje sie do niepalacego! Jezeli palisz i przychodzisz na impreze do domu w ktorym sie nie pali, to nie wyciagasz fajek i nie smrodzisz tylko wychodzisz na balkon lub na dwor....

Gość nie chce byc wdowa
wiem ze ograniczenie to nie wszystko....problem w tym ze on uwielbia palic przy piwie i watpie abym z tym wygrala:( to mnie strasznie martwi.On musi zapalic po piwku, inaczej dostaje wcieklizny

Gość nie chce byc wdowa
ja to wszystko wiem ale nie odejde od czlowieka ktorego kocham tylko dlatego, ze pali....tocze juz walke roczna z jego nalogiem a jestem z nim dopiero dwa lata

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
stokrotka97.97--bys nie przesadzala z tym buziakiem,jak ktos tam zapali od czasu do czasu to nic zlego,tylko zeby nie smierdzial caly jak popielniczka chore wariatki szukajace idealnych mezow

Gość grymasssop
nie chce byc wdowa--przesadzasz ,ludzie maja wieksze problemy. z czasem chlopina rzuci a Ty go osaczsz swoimi wyrzutami itp. jestes jakas obsesyjna

Gość stokrotka97.97
to jest bardzo przykre kiedy partner ma jakis nalog, ktory szkodzi zdrowiu, nie mowmy wiec o tolerancji, bo tolerowac mozna jakas ceche charakteru ale nie cos co szkodzi obydwojgu. zamiast tolerancji powinno byc wsparcie w walce z nalogiem, a tepienie tego wiadomo irytuje palacego, ale to dla jego dobra, jesli mocno kocha ciebie to niech szanuje twoje zdrowie, a jesli bedziecie chciec miec dzieci? wiesz ze palacy mezczyzna ma gorsze nasienie, dzieci mogga byc chore. malo kto o tym mysli.

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
wiesz ze palacy mezczyzna ma gorsze nasienie, dzieci mogga byc chore. malo kto o tym mysli. ola boga ,buhaha chyba mamy do czynienia z mocherami, ogarnijcie sie. moj ojciec pali od 30 lat ,zrobil mnie i jestem normalny. to raczej kobieta w ciazy nie powinna palic i potem w otoczeniu maluszka,ale juz nie przesadzaj

Gość stokrotka97.97
badz co badz, wszystko gdzies sie gromadzi w naszym ciele, pozatym palacy tatus tez chyba szkodzi dziecku? nawet jesli pali na balkonie, to pozniej dotyka tymi paluchami dziecka.. umyte i tak maja ten piekny zoltawy odcien ;)

Gość gvbdfged
dsfgrghyhyuyi jhf wąłsnie widac,ze normalny zupełnie nie jestes :-) Moher,a nie mocher :-) Nieuk czy z defektem jakims sie urodziłes?:-) widocznie tausiowe plemniki przesiąknięte tytoniem wpłyneły na Twoj mózg :-)

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
pierwsze slysze,moi znajomi pale i jakos maja normalny kolor skory czy zebow,jedyne co to moze paznokcie ,ale tak to? za bardzo sie przejmujecie i tak wszyscy umrzemy i taka prawda:( kazdy niech zyje jak mu wygodnie

• NAJŚWIEŻSZE