Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

film z protestu kibiców legii nakręceniu przez gazete polska i pis hahah

Polecane posty

http://pilkarskiekomentarze.com/?p=7516 ale musze przyznać że ten z megafonem gosciu daje rade:D widać ze inteligentny. niezła manipulacja:D nagle kibice którzy rozwalają pociągi, stadiony itd zbudowane i naprawiane za kase PODATNIKA są wojownikami o wolność polski i patriotami hahahhahahahahahha''' tam kaczyńśkiego skaczącego w szaliku legii i w bluzie z kapturem brakowalo buahhahah

jestem z wawy, kibicuje legii i jestem przeciwko zamykaniu stadionów w taki sposób bo prze 40 debili traci całą reszta. ale to szopka jest organizowana przez gazete polską będącą w 100% pisowkim medium. i pis zamiast pomoc w walce z bandytyzmem to sie skumal z kibolami:/

Gość precz z PO i POpaprancami
ty palo myslisz ze ktos z gazety skrzyknie 6 tys chlopakow

a ty pało nie wiesz jak jest z kibicami? 40 trzyma reszte za gęby. i to co ten z megafonem mówi reszta robi. proste. a ten pan z megafonem dogadal sie z gazeta polska, i w ten sposób pośrednio z pis. a kibicom to na rękę. będzie rozruba, spalą stdion, pobiją policję a kaczorek stanie w ich obronie że tusk wysyłą zomo na młodych patriotów z pl!:D oby tusk miał jaja jak w angli pani premier. jedna rozróba na staidonie stadion zamykany na miesiąć i koniec. kolejna to zamykany na poł roku. i sie skonczy. jakos tylko w pilce nożnej sa takie akcje:/

Gość do Tym razem to znowu ja/
nie lubisz kibicow bo kibice nie lubia takich grunge chlopakow jak ty. lepszy kibol niz hipis taki jak ty

Gość do Tym razem to znowu ja/
a jak ktos chodzi na ustawki w lasach?

to jego prywatna sprawa. jeśli nie depczą jakiś ginących gatunków mszaków, lubią się napierdalać niech sie tam w lesie biją. ale nie na dworcach, stadionach, w pociągach czy na drogach albo w centrum miesta:/ wiesz ile rocznie kosztuje zabezpieczenie każdej kolejki ligowej ekstraklasy? wywiadowcy, policja, naprawa zdemolowanych rzeczy itd? wiesz kto za to płąci? ty. ja. wszyscy tutaj. płaca lub będa płacić. przez garstke ludzi którzy trzymają włądze na stadionach i z tego mają kase.

Gość Michau durniu
jebie ci na mozg, posunales sie w swoich nienawistnych fantazjach duzo dalej niz Michnik, jebal cie pies jebala cala wies, przychlascie🖐️

nie mieszkam na wsi...no chyba ze masz na myśli że ma na mnie ochote cała twoja miejscowość... ja michnika nie lubie, denerwuje mnie. pisze co mysle, nie pasuje ci to nie czytaj. aha rozumiem że obraziłęm pseudokibicó bo oni teraz sa okej bo wywieszaja transparenty przeciw tuskowi:classic_cool: i już są dla pisu patriotami, kwiatem młodzieży i wzorem do naśladowania:classic_cool:

i rozumiem że jak zgole głowe na łyso i zacznę bić policje jak tylko będzie próbowałą mi uniemożliwić wyrwanie krzesełka na stadionie albo wybicia szyby w pociągu głową kibica przeciwnej drużyny ALE BĘDĘ MIAŁ KOSZULKĘ I FLAGĘ "PRECZ Z TUSKIEM!" to Jarosław Kaczynski i całe pis poklepie mnie po plecach mówiąćc: dobra robota młody patrioto.

Gość Michau durniu
nigdy w zyciu nie rob sobie testu IQ, wynik mógłby cie zalamac:o

próżne nadzieje. wpisac na pomarańczowo wpis typu "michau jesteś głupi, jebała cie całą wioska twoje iq jest zerowe" itd. a na pytaie o argumenty to w 99% oodpowiedz "jestes za głupi bym ci tlumaczyl", "nie gadam z debilami" itd:D

Gość to niech się zmierzą
z bandą Tarasa co w 5tyś przyszli skopać 20 staruszek .

Gość kibice to elektorat
głównie UPRu, PiSu też ale nie aż tylu. Na szczęście partie komunistyczne i populistyczne jak SLD , PO, Samoobrona mają znkome poparcie wśród kibiców.

Gość Michau durniu
kibice w wiekszosci są wolnosciowcami, ale o kibicach nie masz zielonego pojecia a mimo to uwazasz sie za eksperta od kiboli, dlatego "dyskusja" z takim przychlastem nie ma sensu, zawsze bedzie wiedzial "lepiej":o

ja wiem że sa wolnościowcami, tak chca by o nich mówić:D ale tak na prawde są samowolnościowcami! i chcą mieć samowole. wolnośc kosztem wolności innych i to nie ja jestem durniem tylko ty pomaranczko. gówno ich obchodzi że na mecz chca przyjśc rodziny z dziecmi. nic ich nie obchodzi że 16latek w szaliku druzyny któej nie lubią akurat nie chce się bić sam przeciwko 20 osiłkom. oni są wolnościowcami, chcą miec wolnośc w demolowaniu i biciu ... tu się z tobą zgadzam:classic_cool:

Gość kibice to elektorat
Nawet średnio inteligentny człowiek zauważy że cos tu nie gra bo z kibiców robi sie kryminalistów i bandytów a poparcie u nich peło ma znikome, natomiast we więzieniach gdzie mieszka twardy elektorat peło jest zupełnie przeciwnie.

wy czytajcie co pisze ze zrozumieniem:/ szefowie bojówek kibolskich dogadali sie z gazeta polska działąjąca na rzecz pisu. całą ta akcja jest przez gazete polska wspierana. i ci szefowie bojóek prowadzą reszte kibiców którzy protestują przeciw zamknięciu stadionu albo po prostu idą za tłumem skoro wszyscy idą. nikt z normalnego kibica nie robi bandyty kryminalisty. jak sa burdy to na ogół niewielki procent. wszczyna i prowkuje. reszta przychodzi kibicować i oglądać mecz. jjak na żużlu, koszu czy siatce jest normalnie. ale w środowisku kibiców piłki nożnej grupa bandytó dominuje i ma wpływy, zastrasza i zmusza innych kibiców. wiesz ze jak był bunt przeciw iti to przed stadionem kibile legii nie pozwalali, straszyli i grozili tym którzy chcieli wejsc na mecz???? ja wiem bo chodze. wiem bo mam znajomych kibiców. i znam to środowisko i tych ludzi.

Gość kibice to elektorat
A ty byłes chodź raz na meczu?? Protest antyrządowy i atyGWniany trwa na stadionach od miesiąca ( dokładnie od 7.04.2011r) i jakoś nie interesowały sie tym protestem żadne media. Tusku nienawidzi krytyki i dlatego sprzyjające mu ludowo-postępowe media tylko czekały na jakiekolwiek zdarzenie żeby tylko z kibiców zrobić bandytów, a tak naprawdę w Bydgoszczy nic sie nie stało. Tuskowe media pokazały kibiców tylko w złym świetle to dla równowagi niezależna.pl pokazała jak to wygląda naprawdę i tyle. W mediach jeszcze sie chwalą, że zastosowano stare sowieckie metody czyli odpowiedzialność zbiorową, ofiarami są wszyscy dookoła łącznie z organizatorem meczu i nieudolną milicją a bandytami kibice. Lewactwo nienawidzi kibiców bo stadiony zawsze były i są prawicowe. Tusku z kilkunastoma staruszkami pod krzyżem bohatersko wygrał, zobaczymy czy z kibicami wygra.

kibice to ekektorat, ja tez uważam że decyzja o zamknieciu stadionów jest zła, niesprawiedliwa i niepotrzebna. nic nie zmieni. i ja nie bronie w tym topiku decyzji tuska bo jest glupia. tylko pisze o tym jak na filmiku widać że to gazeta polska steruje tym ruchem kibicó, kibicom na rekę , o tym pisałęm, pisowi na rekę, nagle Jarek wielki kibic i obrońca:D poczytajcie jego wypowiedzi jak w czaie gdy rządził pis przez dwa lata jak były burdy kibicó co o nich mówił. 'bandyci/: tak o nich JArek i pis mówiło. teraz ci sami wandale sa już patriotami i wzorowymi obywatelami. ot obłuda pisu. ja tylko o tym pisze. a kibice to chodze i wiem że albo prawicowi, narodowcy albo obojętni politycznie i ideologicznie ale lewaków nie ma.

hm mylisz troche. kibice dzielą sie z tego co zauważyłęm na 4 grupy: 1. kibice neutralni - chodzą na mecze, kibicują, robia oprawę i na tym koniec. po meczu wracają do domu, pracy, rodziny 2. kibice pseudo od świeta - jak wyżej tylko że napierdalają się z kibicami przeciwnych drużyn, z policją itd ale na codzień są spokojni, takich znam i się kumpluje. nie zaczepiają ludzi nie biją itd - i nie demolują stadionu swojego raczej ustawki 3. w ogólne nie kibice tylko mafia - zdobywają władzę w środowisku kibiców i pod płaszczykiem miłosci do klubu handlują narkotykami, robią biznesy legalne i nielegalne, werbują żołnieży do mafii najczęsciej z grupy czwartej 4. pseudokibice - ich nie interesuje wynik, nie lubia piki nożnej, nie patrza w ogóle na boiski tylko chcą sie ponapierdalać , porozwalać, rozładować napięcie - ci na codzień biją ludzi bo krzywo spojrzą, demolują przystanki itd grupa 1 i grupa 2 to 95% kibiców klubu. 3 i 4 to 5%. ale na stadionie proporcje są już inne. i grupa 1-2 to max 50%

Gość łooo kurna
skoro piszesz, że na stadionie grupa 1 -2 to max 50% to napewno nigdy nie byleś na meczu bo niby 3-4 to też 50%? Weź mi wyjaśnij sens jechania zadymiarza przez pół Polski tylko po to że raz do roku jest zadyma ( albo i rzadziej) i może akurat na nią trafi. Przy czym każdy kibic ma identyfikator, jest monitorowany przez psy od momentu samej zbiórki przed wyjazdem, w każdym mieście jest specjalny wydział do walki z kibicami który ma bogata kartotekę potencjalnych zadymiarzy, stadiony są monitorowane. Gdy wszystko gra to nie ma szans na zadymę. Zresztą od lat nie było dobrej zadymy, teraz to w kilku po telepią płotem, przyjdzie ochrona gazować telepiących , potem z trybun poleci troche krzesełek w ochronę, przyjdzie kilku milicjantów których chronią nie tylko ochraniacze ale i paragrafy i jest popłoch na trybunach i to wszystko, a całe zdarzenie trwa poniżej minuty. Tylko media tuskowe widza w tym problem. .

Gość lkjhp;uioh
pomaranczowy nie dyskutuj z tymi debilami, to jest platformerski beton, nic do tych zakutych lbow nie dotrze,szkoda czasu