Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tahsgsgd

mam zbyt przystojnego chłopaka, boje się, że mnie zostawi

Polecane posty

Gość tahsgsgd

mam problem, ponieważ mój chłopak wygląda wręcz jak model. Nie dośc że jest bardzo przystojny, to do pracy chodzi w garniturze, w którym wyglada wręcz zniewalająco. Ogladaja sie za nim i kobiety i faceci. Ja obok niego czuję się jak najgorszy kopciuch. Cokolwiek bym na siebie nie włozyła, to i tak jestem w jego cieniu. Podobne zdanie maja o nim moje kolezanki, ktore wręcz daja mi do zrozumienia, że on jest zbyt przystojny dla mnie. Moja rodzina jak go zobaczyła i poznała nie wierzyła, że to mój chłopak a co najwyżej kolega. Nie wiem sama co mam robić, boję sie że on mnie w koncu zostawi, bo może mieć każdą.

Gość malinaaaaaaaaa
skoro wybral ciebie i jest z toba to chyba nie powinnas sie bac.. zreszta czy przystojny czy nie, kazdy kiedys moze znaalezc kogos innego...

Gość Sputnik91
Skoro Cie kocha i będziesz dla niego cud-malina partnerką to chyba będzie ok :P Chyba że ma już jakieś zdrady na koncie.

Gość włqochata
jak bedziesz dalej taka zakompleksiona to i owszem. Kiedys tez takie mialam mysli o moim X, ale wazniejsze rzeczy sa niz wyglad:(

Gość adetta
poznaj go ze mną ja też jestem olśniewająco ładna-wysoka ,zgrabna , mam długie ciemne loki duże zielone oczy i klasycznie piękną twarz :)

Gość kolololaaa
weź się ciesz i korzystaj póki z tobą jest, facetów przystojnych w polsce jest może z pięciu :P a ładnych atrakcyjnych dziewczyn multum !! Więc korzystaj póki go masz, a mieć go będziesz dłużej jak będziesz przy nim pewna siebie i NIEZAZDROSNA !!! Jak będzie sie upierał na wyjście z kumplami na imprezę niech idzie i jeszcze mu daj buzi na drogę zobaczysz jak będzie chciał do ciebie wraca ! :D

Gość dfff455
To zależy od człowieka ja też jestem bardzo wysoki, mam dobrą figurę, ostre rysy twarzy, dziewczyny się za mną oglądają i tak dalej.Ja natomiast nie jestem w związku i nie będę bo nie trafiłem jeszcze na taką jaka mi się marzy i raczej nigdy na nią nie trafię.

Gość kolololaaa

Gość onysheo
dff445 weź sie ogarnij bo źle skończysz - im wcześniej sobie uświadomisz że nie ma co czekac na jakis wymarzony ideał tym lepiej - nie ma idealnych ludzi i ty też nie jestes idealny - przegapisz szanse na miłość i będziesz załowal jak ja - czekanie na pierdolony ideal nic nie daje - zmarnowałam kilka fajnych znajomości bo czekałam na jakiegos księcia - teraz mam za swoje

Gość gość
Mi też się trafił taki przystojniak. Jak z bajki - wysoki brunet, niebieskie oczy, piękna twarz......ale po paru miesiącach widziałam że oddala się ode mnie. Zaczęły go pociągać inne. I zamówiłam urok miłosny żeby go przy sobie utrzymać. Pomogło. Do dziś jestesmy razem, a on nie myśli o żadnych innych:)

Gość gość
Sama robiłaś?? czy gdzieś zamawiałaś ten urok?? też musze chyba z tego skorzystać.

Gość gość
znam przystojnych facetow ktorzy nie zdradzaja

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.