Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpatka123456

Galicja Tax z Rzeszowa- rozliczał się ktoś przez to biuro?

Polecane posty

Gość karpatka123456

Czy zna ktoś biuro podatkowe Galicja Tax z Rzeszowa? chodzi o rozliczanie i zwrot podatku z zagranicy? korzystał ktoś z usług tego biura? proszę o opinie

Galicja Tax z Rzeszowa to solidna,rzetelna ,uczciwa firma ,dobra komunikacja telefoniczna i e-mail informują na bieżąco o przebiegu rozliczenia ,rozliczanie się z nimi to czysta przyjemność polecam Piotrek

Gość wiku
polecam to biuro.Korzystałem z ich usług. Zero problemósw

Gość bombel123456789yy
Prowadzimy rozliczenia z Holandii, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Najniższa prowizja na rynku, 7% netto! Żadnych ukrytych opłat. Zapraszamy na: http://tax-pol.pl/formularz.php?kod=forum Wchodząc na podany link i wypełniając formularz na stronie firmy Tax-Pol otrzymają Państwo rabat na usługę w wysokości 5%!

Gość gość
Jedyne biuro które polecam z czystym sumieniem to Edax na ul.Rejtana w Rzeszowie. jestem z prowizji bardzo zadowolony, podchodzą do kazdego klienta indywidualnie, mają porządek w papierach co widac zreszta bo potem nie ma zadnych problemów. kasa zawsze przychodzi szybko, w razie pytan mozna tam dzwonic wszystko c***owiedzą. poza tym nie trzeba isc do siedziby w rzeszowie, wyslą potrzebne dokumenty do kazdego miasta w kraju, takze nie ma na co narzekac mi sie wydaje

Gość gość
Nie polecam Edaxu, niestety ale maja wlasnie burdel w papierach i na zwrot trzeba czekac dlugo. Chetnie pomoge Ci odzyskac podatek za jedyne 100zl gg:439892 lub email:podatkiue@hotmail.com