Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajaaaa

facet 188cm i 80kg - to dużo czy mało?

Polecane posty

Gość jakajakajaaaa

Czy nie jest za chudy?

Jeżeli ma "sportową" sylwetkę to okej - niech sobie obliczy z BMI czy ma niedowagę.

Gość ytytytyty
wzrost prawidłowy, więc resztą się nie przejmuj

Gość jakajakajaaaa
upppupuppu

Gość tez_popieprzony
obawiam sie, ze to oswiecim, gdyz tez mam tyle wzrostu ale waze jakies 30 kg wiecej i nie wygladam na jakiegos byczka. w najlepszej formie bez grama tlusczu wazylem 97 kg. 80 kg przy tym wzroscie wazylem gdy mialem 15 lat i konczylem podstawowke i bylem chudy jak szkapa. potem 3 lata na silowni i wazylem wlasnie te 97 kg. takze sadze, ze normalna waga przy tym wzroscie do jakies 90 kg(mam na mysli kogos kto nie cwiczy sportow silowych). no ale jak ktos jest drobnej budowy to moze byc to jego prawidlowa waga. a BMI to chujowy wspolczynnik. znam pewien wzor(nie pamietam skad) ktory lepiej wylicza prawidlowa wage gdyz bierze pod uwage budowe kosca i jest zaleznoscia pomiedzy wzrostem i obwodem klatki piersiowej. czyli wzrost w cm x obwod klatki w cm / 240 i wychodzi pi razy drzwi ile powinno sie wazyc.

Umownie powinien ważyć +/- 85-90 Kg. ja przy wzroście 183 ważę ok 89 normalnie a jak ćwiczyłem to średnio 95-100 na przy bardzo małym procencie tkanki tłuszczowej.

Gość gość
Przecież to jest normalna waga u faceta tego wzrostu. Nie każdy musi byc koksem. Dziewczyna przy 170 ledwie przekroczy 60kg i juz jest wyzywana od tłustych świń. A tu chłop 80kg już i oświęcim?

Gość gość
Ja nigdy w życiu nie chciałabym faceta który ma ponad 180 cm a wazy ponad 80-90 kg przecież to rozrośnięty gruby koks jak jakieś zwierze z lasu

Gość gość
Dobrze. Zwłaszcza jeśli jesteś młody. Ludzie z wiekiem przybierają na wadze i robią się masywniejsi. Bardzo dobry wzrost.

Gość gość
gość 2018.10.16 W*********j rosyjski trollu

Gość jajko

kobiety nie lubią takich masywnych knurów, wolą przystojnych.