Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PusteKurwyIszmaty

Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają

Polecane posty

uuuj,bo wy paly nie wiecie,ze wlasnie Ci okolo 170-175 sa najprzytojniejsci i najseksowniejsi! Mmhmm! Ja mam 172;)

Gość Gadatliwa..
PusteKurwyIszmaty- po pierwsze ustalmy coś nie kurwiszony i nie szmaty. Może masz doczynienia z takimi ale tu nie koniecznie takie siedzą a o tym na pewno my się nie przekonamy. Nie ważne, 173 to wzrost średni! większość mężczyzn jest w okolicach tego wzrostu. Moja kuzynka jest bardzo ładna i do tego inteligentna , zawsze miala powodzenie i jest z chłopakiem który jest jej wzrostu ok.172 cm. I czy to ważne czy te pieprzone cechy zewnętrzne mają aż takie znaczenie.. wyższy czy niższy jakie ma to znaczenie .. ważne żeby nam dobrze było z daną osobą.. a Ty popracuj nad osobowością bo takim słownictwem nawet szmaty nie wyrwiesz ;) powodzenia

Gość hdciushcu
Ja nie mowie, ze kazda znajdzie swoj ideal. Zazwyczaj jesli facet odpowiada dziewczynie pod wzgledem charakteru to idzie ona na kompromis i zaakceptuje niezbyt pieknego lub niskiego. I sciemnia wszystkim, ze nie przeszkadza jej wyglad faceta, bo przeciez sie nie przyzna, ze on nie do konca odpowiada jej wymaganiom.

Gość zielona torebka
No nie wiem. Ja nigdy nie patrzylam na wzrost. Dla mnie najwazniejsze byly zawsze oczy :) no i tylek :p

nie prawda, wzrost u faceta liczy się i to bardzo. P i e r d o l i c i e laski i to równo. Ja mam 170cm i jestem przystojny, ale z racji tego ze jestem niski to niby mam powodzenie ale zadna nie chce ze mną byc. Kupe jest lasek, które delikatnie mi wypominały wzrost, albo sie pytaly ile mam wzrostu itp itd....widać, że kalkulowały w glowie to i owo. Na wesele najlepsza kolezanka tez sie zastanawiala czy ze mną isc bo jak ubierze szpilki to bede mniejszy i bedzie glupio wygladac. PRAWDA JEST TAKA ZE PASZTECIAKI WYSOCY MAJĄ SIE O WIELE LEPIEJ. Nawet jak do sklepu idziesz to ciuchy same XL bo polacy sie tak smętnie ubierają, że muszą czuć luz bluz w swoich flanelowych koszulach na guziki.

ja bym wolala faceta 170 cm niz 180,bo jestem niska i z takim za wysokim dziwnie bym sie czula ...stawac na palcach zeby sie pocalowac?

Gość milamilaaa
Tez jestem niska, a moj maz jest 26cm wyzszy ode mnie i w calowaniu i innych sprawach to zupelnie nie przeszkadza.

Gość PusteKurwyIszmaty
//To co ja mam robić jak mam 160?// szczerze? powieśić się.. no chyba, ze pogodzisz sie ze do konca zycia bedziesz sam

ja mysle ze liczy sie ogólnie sylwetka i najwaaniejsze nie garbic sie czesto widze laski które sie garbią bo mają ponad 170 cm a chcą byc nizsze :D

Gość korpus z dupy
Jak zwykle jedni beda twierdzic tak inni inaczej. Ale kazdy bedzie chcial wcisnac na sile swój punkt widzenia temu drugiemu

Gość kobieta z gruszką
Facet niski wygląda okropnie. Wysoki facet zachwyca swoją piekną sylwetką (nie mówię tu o chuderlakach). No cóż...wiadomo, że wysoki facet jest lepszy. Ale jest jeszcze szkopuł taki, że to ten niski zabiega o kobietę, nie daje jej spokoju, uwiesza się kobiety i nie daje się tak szybko spławić, bo niski facet nie może mieć honoru i nie może się obrazić. Dlatego, więcej kobiet ma niskich facetów, a ci wysocy są przeważnie samotni. Samotni i dumni, nie ustąpią kobiecie bo mają honor I DLATEGO SĄ SAMI.

umówmy sie, najwieksze powodzenie mają lysi, albo scieci na jeza, w koszulkach bez ramiączek z bazaru i tatuazu skorpiona na rece. Do tego pitbull na smyczy albo wiejskie sandaly i golf III. I jesli taki ma powyzej 180 to jest bozyszczem kobiet....i taka jest qrwa prawda

Gość opopiopoiopessiieeeeeeeeeeee
Wolę wysokich,sama mam 170 cm,zakładam szpilki i mam prawie 180 cm. Gdzie mi będzie pasował facet z 165 cm?! :-O O małym fiutku,to już nawet nie mówię,tak z 20 cm musi być.

Gość kobieta z gruszka to nie
Kobieta tylko zakompleksiony wysoki facet LOL

Gość kobieta z gruszką
pisz sobie co chcesz tempa łepetyno

postaraj się znaleźć jakąś brzydką laskę z małym cycem. Na pewno nie będzie patrzeć na twój wzrost. A jak takiej nie chcesz to jesteś kurwą, bo patrzysz na wygląd.

Gość .,.
a cream jak zwykle o pana typu bears :O to się już robi nudne :O weź sobie jakieś sterydy i już nie będziesz chuderlakiem i problem z głowy :P Jestem kobietą i mam 170, nigdy nie ukrywam, że muszę mieć wyższego od siebie faceta. Takie 173 jest jak dla mnie ok. A najlepszy to taki 180 :P Life is brutal panowie :D

Gość prawiczek z warszawy
Panowie typu bears są :classic_cool: Ja na ten przykład jestem niski i zarabiam mało, a kobity nie mam bo mam w głowie siano :D

taka prawda i nie jestewm chuderlakiem ale z panem typu bears przegrywam zawsze

Gość .,.
wiesz ogólnie to ja wolę panów typu bears, ale to inna sprawa :P niestety cream też ich lubi, bo cały czas o nich gada :P

Gość .,.
cream jesteś chuderlakiem i nie oszukuj się :P A przegrywasz z panami typu bears, bo oni mają na pewno więcej pewności siebie :P

Gość Kasia torfiasta
Mój ojciec jest niski a upolował sobie wysoką kobietkę i młoszą od niego o 18 lat, to moja matka. No i co panowie? Niski i stary też może mieć ładną kobietkę tylko nie może za wysoko miezyć i musi brać kobietkę po przejściach i z problemami.

bo pewnie jestes panią typy bears :D ja nie wiem na czym polega ich fenomen

Gość .,.
cream uwież nie jestem panią typu bears a raczek taką, która na pewno by Cię olała, bo jednak facet to musi być facet a nie kluchy ciągle narzekające na swój los :P

Gość .,.
uwierz* oczywiście miało być

Gość prawiczek z warszawy
kobieta z przecinkiem? to musi być jakiś numer :D

Gość .,.
czy Ty naprawdę nie możesz zrozumieć, że Twoja tusza jest najmniejszym problemem. Żadna kobieta by nie wytrzymała z facetem, którego trzeba ciągle pocieszać, chwalić, dodawać mu odwagi i zaganiać do pracy. Cream popracuj nad swoim charakterem i zachowaniem