Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PusteKurwyIszmaty

Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają

Polecane posty

Gość prawiczek z warszawy
Takie zmiany są nieodwracalne, a narzekanie to nasze narodowe hobby :D

Gość .,.
tylko to narzekanie ma swoje granice czasowe i raczej zmieniają się tematy narzekania, a nie ciągle ten sam jak u creama

Gość .,.
Prawiczek bez wiary bardzo słuszna uwaga ;)

cream lubi mantrować ale robi to w zły sposób. Zamiast pocieszać go powygłupiajmy się może mu przejdzie? Jedliście kiedyś dżem z musztardą?

Gość .,.
hahahahaha cream no normalnie przebłysk poczucia humoru :D :D :D

Gość .,.
bleee sam dżem i sama musztarda pycha, ale to połączenie jakoś mi nie odpowiada :P

gdyby smerf maruda nie narzekał to nie byłby smerfem marudą, Idę spać pozdrawiam wszystkie damy z jędrnym biustem C i większym

Gość to wytlumnaczcie mi dlaczego
Laski tak często okreslaja mianem ciacha jakiegos kolesia a pozniej się okazuje zawsze jak gdzies wychodzimy na domowke czy gdzies że ten koles ma ze 175 cm wzrostu. I wszystkie tylko o nim non stop napierdalaja i piszcza i klapia pochwami za nim. Wytlumaczcie mi to tylko nie "e pierdolisz" i tym podobne bzdety tylko normalnie . Bo takich przypadkow takich tzw ciach widzialem już setki

Gość .,.
175 u faceta to jest bardzo dobry wzrost i z tego co zauważyłam właśnie tacy faceci są zazwyczaj najprzystojniejsi. Wysocy faceci 185 wzwyż są przeważnie koniowaci z twarzy, a znowu tacy 170 i niżej są pucołowaci zbytnio

Gość uuuuuuuuup
upppppp

Tak to już jest na tym świecie. Jak jesteś niski, to musisz mieć dużo kasy, tak mniej więcej po 10tys na każdy brakujacy centymetr.

CO WY PIERDOLw dupie mam wzrost faceta byle nie był niższy ode mnie(mam 165) to wy skreślacie dziewczyny bo mają małe cycki palanci i hipokryci

Gość laulenka
Mi się podoba taki z 170 (sama mam 163) tylko, że ma szerokie bary i ogólnie wysportowaną, szczuplą sylwetkę, przede wszystkim twarz ma bardzo męską. A zwróciłam na niego uwagę glownie dlatego, ze mnie jego osobowosc zainteresowała, jest bardzo charyzmatyczny i pewny siebie. Na poczatku przyznam, ze mialam opory, bo to jednak niski wzrost, ale teraz bardzo mi się podoba:)

Gość laulenka
Chociaz pamiętam jednego faceta, ktory bardzo do mnie zarywał jako do jednej ze wszystkich, ktore napotykał na swojej drodze, kipiała z niego desperacja. Cechował się dosc niskim poziomem atrakcyjnosci, glownie przez twarz i chuderlawość..... i ogólnie taka mimoza z niego była, az wzbudzał litośc, chyba brak jakiejkolwiek męskości odstrasza najbardziej kobiety!

Gość Trendyx3
No tutaj masz akurat rację. Może to dla tego, że czym większy to przystojniejszy . ! ; D Zapraszam tutaj -> http://skroc.pl/fc15 .

Gość eliite fitness
Ja zauwazylem że dziewczyny bardzo patrza na oczy. Jak chlopak ma taka ciemna oprawe oczu i jakis taki specyficzny uklad i ich ksztalt to zawsze gadaja że to przystojniak.

Gość uuuuuuuuup
kokokokokokok

Gość (('(((
zacznijmy od tego ze w Polsce nie ma duzo wysokich facetow, wiekoszosc to od 170 do 175 cm, tak ze nie jecz tutaj, to ile ty masz wzrostu?150?

Gość co za żałosny zaprawiczony
frustrat założył ten temat? żal.xxx

Gość ytytytytytyt
tak naprawdę , jeżeli facet jest niski to o normalnym szczęśliwym związku może zapomniec. może uda mu się znaleźc jakąś zdesperowaną której żaden wysoki nie chiał, ale 1) będzie musiał się stara poczwórnie 2) ona nie będzie o niego dbała, bo po co się stara dla konusa 3) jak tylko jakiś wysoki się pojawi na horyzoncie to wystarczy że pierdnie i baba do niego poleci.

Gość zielona torebka
"175 u faceta to jest bardzo dobry wzrost i z tego co zauważyłam właśnie tacy faceci są zazwyczaj najprzystojniejsi. Wysocy faceci 185 wzwyż są przeważnie koniowaci z twarzy, a znowu tacy 170 i niżej są pucołowaci zbytnio" Sama prawda..

Gość ytytytytytyt
tylko że jak koleś ma 185 to sobie może byc koniowaty i tak sikacie za nim po nogach

Gość zielona torebka
Przepraszam chlopcze ale ja za nikim nigdy nie sikam. A co do preferencji- patrze czy chlopak ma przystojna twarz , co mi po wysokim brzydalu?

Gość ytytytytytyt
a chociażby to, że wysokim moża się pochwalic przed koleżankami...zresztą co ja ci będę mówił, sama sobie odpowiedz ilu miałaś wysokich facetów a ilu kurdupli

no popatrz popatrz hehe to znow ten debil kurdu bydzia zaklada topy o wzroscie. Smiac mi się chcę z takich topow, wlasnie się przed chwila dowiedzialem że laska rzucila mojego kumpla, chyba gdzies ma prawie 190 dla kurdupla moze niecale 175 za ktorym sika pol mojego roku na studiach. Cos twoje teorie sa o kant dupy rozbic

Mimo wszystko staram się nie wierzyć, że ludzie są aż tak beznadziejnie głupi, żeby stawiać wzrost jako najważniejszą cechę...a z drugiej strony ludzie puści zwykle innych mierzą swoją miarą...smutne to.

Gość ytytytytytyt
taa fawila jasne bo ty wręcz kochasz kurdupli. nie ma znaczenia czy kobieta jest pusta czy nie, po prostu - wysoki jest atrakcyjny, więc po co zawracac sobie głowę niskim?