Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowałam synowi walizki

Spakowałam synowi walizki bo nie zdał matury!!

Polecane posty

Gość michalinka...
Ale ty kobieto jestes wredna i glupia . Kazdy moze miec jakies potkniecie , obowiazkiem rodzicow jest wspierac i pomagac w trudnych sytuacjach .

Gość matura to nie koniec świata
ma jeszcze przed sobą egzamin zawodowy!

Gość 678987678909876
a skad wie na ile pkt ma zadania otwarte na matmie i ile za wypracowanie z ang nie da sie wyliczyc ze akurat brakuje 1 pkt marna prowokacja

Gość 678987678909876
hehehe jasne to zobacz jaki jest przestrzal z wypracowania:P i ciekawe jak to oliczyl jak oliczyl ze brakuje mu 1 pkt to on nie musi isc na studia bo jest jasnowidzem i bedziecie bogaci

Gość Gracek
Z całym szacunkiem, ale to pani stworzyła taką rzeczywistość, a nie inną :) Zawsze to można zmienić, zawsze trzeba być optymistą i dobrej wiary. Chciałbym pani pomóc, ale musi pani najpierw sama sobie pomóc. Jeśli ma pani wolny czas, obejrzy pani sobie "The Secret" na youtube.com ewentualnie polecam książkę "Prawo przyciągania" autora Joe Vitale. Proszę nie ignorować, bo pani nie ma nic do stracenia, a może pani wiele zyskać, proszę mi wierzyć :) Dziękuję i pozdrawiam :)

Jeśli to nie prowokacja to ty kobieto jesteś niezłą suką a twojemu synowi to współczuje takiej wyrodnej matki. Jesli widziałas ze ma problemy z rówiesnikami to gdzie byłas ??? Parszywa wredna babo!!! To juz był sygnał że twój syn ma jakies probemy ( choś mając taka matkę wcale sie nie dziwie). Wierze że możesz być zła rozczarowana ale pomyśl wredna babo co czuje twój syn!!!!!!!!!!!!!!

Gość marcinolesnoo
buahahahahah jestem pewna ze gdyby twoja stara byla wporzadku i wiedziała jak trajtujesz syna to by żałowała ze cie nie wyskrobała głupia szmato. Tez mam nadzieje ze bedziesz zdychała w domu starcow ty pojebana kurwo

Gość anisniu
zabiłabym cie jak bym mogła. hitlera na ciebie suuuko potrzeba.

Gość Illka
Przyganij mnie... j.angielski ustny 100% j. angielski pisemny 100% matematyka około 90% j. polski około 80% dziwie sie, ze syn nie zdał ang. bo egzamin był banalny dzieci z podstawówki by zdały. zarówno czytanie jak i słuchanie przygotowane dla nieuków. Twój syn chyba nie złym tumanem jest. Pozdro dla tych co zdali na 100 :*

Gość gość
Haha,jacy ludzie są śmieszni...na 100% a później same tłumoki na studiach,co nawet wypowiedzieć się nie potrafią...Ciekawe czy te przedmioty rzekomo na 100 były rozszerzone,bo podstawą na 80% bym się raczej nie chwaliła...

Gość gość
Zdal,czy nie to zawsze Twoj syn!Widac skoro kombinuje za Twoimi plecami,to nie ma do Ciebie zaufania.Mature zdawalam w 93 roku,bylam przecietna i obawialam sie ,czy sobie poradze,zdalam .W szoku bylam ,bo kolezanka z klasy nie zdala z matematyki a byla zawsze bardzo dobra.Byc moze sytuacja stresowa tak na Nia wplynela-nie wiem do dzisiaj.Nie badz az taka okrutna dla swojego syna.Moze On potrzebuje Twojego wsparcia!

Gość gość
wspolczuje twojemu synowi takich kretynow rodzicow jak wy :D