Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKKAWW

GDZIE LEPIEJ poleciec na majorke czy grecką zakintos?

Polecane posty

Gość IKKAWW

prosze o opinie.zastanawiam sie

Gość IKKAWW
klk

Gość IKKAWW
o

Gość IKKAWW
lk;

Gość szukanie nie boli
na Zakynthosie o wiele lepiej :) nie ma tylu niemcow co na Majorce, plus moim zdaniem Zante o wiele lepsza wyspa :) piekniejsza :) a bylam i tu i tu :) z greckich wysp jonskich (do ktorej nalezy min. Zakynthos) to najbardziej polecam Kefalonie :) niestety polskie biura podrozy nie oferuja wycieczek na ta wyspe, ale mozna poleciec do Athen a z nich na Kefalonie :) piekniejsza jest :) plaza Mythos na Kefaloni jest cudna, i masz do niej dostep - mozna autem dojechac :) a na Zante zeby byc na Navagio Beach (zatoka wraku) trzeba doplynac statkiem, lodka , za ktora trzeba zaplacic.. no i czas na plazy jest ograniczony :) w skrocie Zante lepsze od Majorki , ba nawet do piet jej nie dorasta :) :P

Majorki, również jakoś szczególnie nie polecam, wyspa jak wyspa, są ciekawsze. Co do greckich wysp mam zamiar przekonać się w tym roku, ale na ślepo radzę wszystko tylko nie Majorka, Baleary są grubo przereklamowane :O

Gość IKKAWW
to jakie sa jeszcze ciekawe wyspy poza greckimi ktore warto zobaczyc???i nie sa bardzi drogie?????????

hmm, podejrzewam że ceny są wszędzie podobne, wybierz jakąś grecka wyspę, ze zdjęć wiem, ze są śliczne, myślę że nawet jedne z naj europejskich wysp, dlatego też chcę się przekonać, polecić mogę Kanary,ceny są takie same jak ina Balearach , wiec drogo nie jest