Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona w niezłym dołku

Czy walczyć o niego??

Polecane posty

Gość ona w niezłym dołku

Jestem w ciąży z żonatym kolesiem Mam 20 lat on 25 Sytuacja wygląda tak Kocham go on mnie też,ale jego zona to moja już chyba była najlepsza przyjaciółka na razie o nas nie wie On ponoć ożenił się z nią bo jak twiedzi miałam go gdzieś a wcale tak nie było po prostu jestem nieśmiała On twierdzi, że nigdy mi nie zapomni tego, że nie reagowałam i przez to jest jak jest Są po ślubie już 3 lata maja dziecko Czy warto rozbijać ich związek ona go bardzo kocha:( Czy pogodzić się z rola tej drugiej i trzymać to przed nią w tajemnicy Wyszło jak wyszło tak musiało być najwidoczniej

Gość jack ill
faktycznie jesteś nieśmiała

Gość bladystefan
niektórzy to lubią komplikować sobie życie....Koszmar

Gość ona w niezłym dołku
No jestem dopiero po roku gdy już byli po Powiedziałam mu będąc pijana

Gość jack ill
zdecydowanie nie powinnaś pić

Gość Usa
Po pierwsze on cię NIE KOCHA. Pozbadz się złudzeń. Gdyby tak było nie żenil by się z nią a jeśli faktycznie zrobił to na złość tobie to świadczy to tylko o jego dziecinnosci, bo tak ważnych decyzji nie podejmuje się lekkomyślnie. Najlepiej daruj sobie ten związek i poszukaj normalnego gościa. To że jesteś w ciąży cię nie przekreśla

Gość promykkk
naprawde na tobie moze polegac kolezanka czy nawet przyjaciolka, zaopiekowalas sie jej mezem pod kazdym wzgledem, odpusc, moja babcia mowila NA CUDZYM NIESZCZESCIU SWOJEGO SZCZESCIA NIE ZBUDUJESZ!!!