Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjghjgjhgh

Facet namawia mnie do brania tabletek anty

Polecane posty

Gość jgjghjgjhgh

Sądzi, że prezerwatywy to za mało. Nasz wiek to 21 i 22. Ja jakoś z natury jestem przeciwna tego typu zabezpieczeniom, z racji szkód jakie wywołuje w organiźmie. Dodatkowe hormony, szkodliwość na żołądek i wątrobę, zatrzymanie wody w organiźmie, żylaki.. Dlatego chciałam zapytać jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość taka sobie Pani
ja mimo że brałam to wpadłam ;)

Gość yhgtfrdtygtryry
skoro i tak uzywacie prezerwatyw czyli nie bedziecie korzystac z dobrodziejstw i urokow ( ;) ) jakie niesie za soba branie pigulek to nie ma po co sie truc. uzywajcie prezerwatyw ale popros swojego gina o recepte na tabletke 72po w razie czego zebys miala i po peknieciu prezerwatywy nie musiala w panice biegac po lekarzach

Gość chlopak Cie namawia
bo dla niego to wygoda ;) pigulki nie kazdy moze brac. Istnieja przeciwskazania przy chprobach uk.krazenia, dla osob duzo palacych, z migrenami itp. Najlepiej wybrac sie do dobrego ginekologa, zbadac sie, zrobic cytologie. Lekarz przeprowadzi wywiad i albo dobierze pigulki odpowiednie dla Ciebie, albo...powie, ze dla Ciebie hormony to ryzyko...

Gość chlopak Cie namawia
kolezanko wyzej - bralas i wpadlas bo..? Przy biegunce, wymiotach zapomnialas wziac kolejna porcje? Nie zawsze pamietalas o regularnym przyjmowaniu leku? Bralas antybiotyk i w tym czasie nie stosowalas dodatkowej ochrony? Jestem pewna, ze popelnilas blad i tyle. Hormony zatrzymuja owulacje. Nie ma szans na ciaze.

czesc słuchaj jesteli facet cie namawia do brania tabletek to najlepiej z nim pogadaaj .. niech ci powie dlaczego masz brac ,, zeby on bez zanych zabezpieczen nawet bez gumki robił swoje , a ty pozniej bedziesz miała wyszuty ze bralas tabletki .. bo nieraz soe słyszy ze jak młoda dziewczyna ni moze miec dzieci , bo tabletki to teggo doprowadziły ..... słuchaj ja jak maiłam 18 lat byłam zgwałcona i wtety zaczełan brac tabletki zaraz po ..... poszlam do lekasza i on bez prolemow i bez zadnych badan przepisal mi tabletki ... i to byl moj najwoejszy błąd ze zostałam zgwałcona i ze musiałam brac tabletki .... po trzech latach okazało sie ze w przyszłosci nie bede mogła miec dzieci .. ale lekasze sie pomylili ..... dzisiaj jestem zareczona i z moim narzeczonym sratamy sie o dziecko tylko ze moj facet jest przciwnikiem tebletek antykoncepcyjnych ... juz on woli załozyc prezerwatywe ale zebym nie miała problemu e zdrowiem a teraz jestem nardzo zadowilona bo juz trzy tyg nie mam okresu i robiłam juz 4 testy ciazowe i wszystkie wyszły poztywyne ........ a w piotek ide do lekasza na potwiercenie ciazy. ja juz mam 23 lata .. duzo w zyciu przezyłam ..... a tobie zcze powodzenia ... pogadaj z twoim facetem i powirdz mu jakie jest twoje zdanie na ten temat ... zebys mozniej niczego nie żalowała pozrawiam

powiedz mu,ze od tabsow libido spada...wiec albo super sex i czesto w prezerwatywie albo rzadko i sucho w anty