Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania199000

Orgazm

Polecane posty

Gość Ania199000

Kobiety proszę o pomoc mam 21 lat jestem dziewica chlopak narazie tylko zadowala mnie palcem ale mamy maly problem tzn ja mam gdy on mie pieści w pewnym momęcie przychodzi taki impuls że strasznie sie spinam i nie pozwalam mu dokonczyc niby jest mi dobrze ale nogi samoczynnie sie złanczaja moj chlopak mowi ze to poczatek orgazmu ale sama nie wiem jak to ma wygądać ? a jak u Was wygląda orgazm ?

Rozluźnij się i daj mu dokończyć, albo sama sprawdź.

po pierwsze nie jesteś już dziewicą bo masz za sobą jakieś kontaktu seksualne po drugie rozluźnij się i niech się dzieje co się ma dziać ;)

Gość Prawda objawiona***********
jeśli to jest 21 palec, to wszystko wporządku, jeśli od ręki lub nogi, to perwersja.

Gość jakis facet
ale wam sie piepszy , dziewczyna zadała powazne pytanie a wy żarty robicie - oczywiscie że jest dziewicą , przecież jeszcze nie spali razem @Prawda objawiona*********** nawet tego nie skomentuje ale @Levviatan ma racje niech dokończy " i niech się dzieje co się ma dziać " - jeżeli nie jestes pewna swoich reakcji i nie możesz sie przełamać i oddać bez reszty to moze warto (tymczasowo jako ekspertment) spróbować masturbacji?