Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka8888

MATURA ustna z polskiego

Polecane posty

Gość maturzystka8888

witam :) temat mojej pracy: metamorfoza bohatera i jej sens i literaturze. W pracy ujęłam: Makbet, Werter, Cezary Baryka, Akteon i Szaweł z Tarsu. Jakich pytań mogę się spodziewać? proszę o pomoc.

Gość maturzystka8888
nie proszę o odpowiedz takie osoby jak ty, prosze o normalne odpowiedzi.

Gość jeżeli się nie mylę to
5 lat temu na maturze miałam taki sam temat. :D Zaraz poszukam.

Gość maturzystka8888
koleżanka powiedziała mi że źle zrozumiałam sformuowanie "ustna matura", tu nie chodzi by coś mówić ale no ten tego, zupełnie o co innego, podobno zdawalność 100% ale trzeba no, no no wiecie co, dobrze wziąć, no wiecie wziąć do... no hehe ale co tam tak już jest

jeżeli przeczytałaś ze zrozumieniem te książki, a nie tylko ich streszczenia, nie powinnaś mieć żadnych problemów. Dla uzupełnenia możesz sobie jeszcze poczytać opracowania np. znaczenie tytułu i takich tam

Gość jeżeli się nie mylę to
Sprawdziłam, miałam taki sam temat. A pytania to: 1. Dlaczego wybrałaś ten temat? 2. Który z bohaterów jest Ci najbardziej bliski i dlaczego? 3. W jaki sposób literatura przedmiotu pomogła Ci opracować ten temat? Tylko miałam innych bohaterów.

Gość maturzystka8888
jeżeli się nie mylę to: bardzo dziekuję za pomoc :) ten u góry to podszyw!!!!

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
ja pisałam temat kilka godzin przed maturą.. To samo jeden kolega i koleżanka.. I zzdaliśmy spiewająco.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281