Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaaaikkkaa

Czemu dziewczyny po wyjsciu z solarium sie nie myjecie??;/

Polecane posty

Gość mozaaaikkkaa

Zgroza, sama chodze co tydzien na 8 minutek zeby nie byc bladą zresztą po solarium zanika mi trądzik takze nigdy nie zrezygnuje, ale zaraz po tym ide do domu i myje sie po 1,5-2h... a tu dzis wychodze i slysze od dziewczyn, ktore lezały po 20 min pod lampami, ze nawet nie wracaja do domu tylko jada na zakupy, pozniej gdzies na wspolny obiadek i wieczorem kino. Przeciez ludziom nosy poodpadaja od zapachu spalenizny. Ja sama ze soba nie moge wysiedziec dluzej jak te 2h. Jedna dziewczyna tez sie chwali, ze rano w pracy korzysta z solarium a pozniej dopieor wieczorem sie myje.fuj!

Gość 678987678909876
omg co za pustak ;]

Gość tomg ss
Jak można chodzić na solarium? :o Fuj! Później się dziwicie, że macie świerzby, grzybice itd :o jeszcze ta ohydna spalona skóra :o Wyglądacie jak marchewki tępe cipy :o Masz się czym chwalić, że chodzisz na solare :o

Gość mozaaaikkkaa
Całe ciało pustaki bo smierdzicie! a jak nie potraficie w domu wysiedziec z 2 h zeby sie umyc to nie chodzcie wcale!

Gość myc sie powinnas przed
i nabalsamowac dobrze cialo, zeby solarium zbyt go nie wysuszylo. A pozniej kilka godzin trwa reakcja obronna organizmu (czyli wychodzi owa opalenizna) i myjac sie w czasie krotszym niz 6 godzin po opalaniu w duzym stopniu zmiejszasz jego efekt.

Ja zawsze się kąpie przed solarium mam je pod domem.Zawsze chodzę wieczorem wracam i kąpię się po ponad 2 lub3 godzinach.Gdzieś słyszałam,że nie można się kąpać odrazu po solarium bo się tak mocno nie opalisz nie wiem czy to do końca prawda,ale już tak mam i zawsze czekam do 3 godzin

Gość mozaaaikkkaa
Jakis pusty chłop sie odezwał :) który pewnie jako pierwszy leci na opalenizne. TO indywidualna sprawa czy ktos chodzi czy nie, ale nikt nie ma ochoty wąchac smrodow

Gość mozaaaikkkaa
Angel własnie o tym mówie, ja zawsze wracam i czekam te 2 h bo tyle własnie trwa to wyjscie opalenizny o ktorym mowila jedna dziewczyna, lecz nie 6 ale 2 h.

Gość 678987678909876
heh gratuluje problemow:)

Gość jasnowidzka teresa
a co cie to obchodzi ich sprawa ze smierdzą :P

Gość mozaaaikkkaa
nie koniecznie tylko ich bo ja to musze wachac:)

Gość myc sie powinnas przed
u mnie wychodzi po 5-6 godzinach. Ale mam blada karnacje i generalnie sie parze na sloncu, nie opalam na braz. Do solarium chodze baaaaaardzo rzadko, choc zdarza mi sie, np.teraz, gdy czas pokazac nogi, a one az swieca biela :( ale nie czesciej niz dwa, trzy razy w roku. I tak efektu opalenizny w solarium nie uzyskam. Co najwyzej wysusze skore, ktora potem sie luszczy :( raz, gora dwa razy teraz, zebym z bialej zrobila sie rozowo-bezowa i koniec. Ale facet ma racje - zle odkazone solarium i grzybica gotowa! Nie wchodzcie nigdy do nagrzanej kabiny zaraz po innej dziewczynie. Obsluga solarium przetrze kabine, ale w goracym powietrzu nad nia wciaz kraza jeszcze bakterie poprzedniej kobiety (zakladajac, ze miala grzybice). Wy w to wchodzicie i...za tydziec potrzebny ginekolog...

Gość 68.......:)
po solarium nie powinno sie myc conajmniej 5 godz,zwalniasz wtedy efekt brazowiena skory,a poazaty nie od kazdej czuc tez zapach solarium,