Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajullkkaaa

Sąsiad moich rodzciców przeszczepia samochody!!!

Polecane posty

Gość ajullkkaaa

Wszyscy o tym trąbią, co chwile przyjezdza jakis smaochodów-kradziony żeby przeszczepić numery! wiecie co to jest? te numery fabryczne żeby policja nie znalazła kradzionego auta,potem je sprzedawają. Robią sobie to tak sobie, nic sie nie amrtwią.ale za to mozna siedzieć!

Gość ajullkkaaa
przepraszam za błędy. Czy uważacie ze powinnam to zgłosić? ale jeżeli trzymają ze złodziejami,moge mieć nieprzyjemności,moze to jakas mafia :(

Gość dfdghhhtttyh
Ja bym nic nie robiła, kiedyś wpadnie policji, po co mają cie straszyć ze ci rece pourywaja albo nogi, moga jeszcze krzywde twojej rodzinie zrobić! Wiesz ci złodzieje samochodów bywają mściwi,dlatego zostaw to w rece losu :)

Gość ajullkkaaa
No to wstań jak leżysz :) Dzieki za porade! skorzystam,masz racje niewiadomo co by potem było. A do tej co lezy, tak sie mówi fachowo na wbijanie numerów samochodu kretynko :/ Szczepi sie numery a jak sie to robi z kardzionymi mówi sie przeszczepia, znaczy zmienia sie numery seryjne rozumisz???????????????????????

meaaa,no nie rozumim:D o zesz:O najlepsze, ze potem je sprzedawaja:D:D:D:D:D:D:D faktycznie,mafia od przeszczepiania:D

Gość ajullkkaaa
no nie rozumisz????????????? a co w tym złego? u nas tak się mówi w sensie wysmiewnym z kogoś :)

Gość ajullkkaaa
jeżeli chcesz może ci zaszczepić mózgownice :) nie ma sprawy,daj numer to cie umówię :) Pewnie ci sie przyda szczepienie na naukę dzisiejszego slangu :) chyba ze jesteś już stara i tylko MÓWISZ :) ja mam 25 lat wiec znam slang młodzieżowy :)

Gość ajullkkaaa
o maaaaj gaad a to co za pisownia??? patrz na początek na siebie, bo tu w twoim nicku jest co wyśmiewać :) :) :)

Gość ożesz ja nie mogee
OH my god OMG :) Nie znasz angielskiej pisowni,wstyd :(

Gość ożesz ja nie mogee
chyba ze miesiac MAJ hahahaha Oj maj gad jestem gadem hehe

Gość hellooheloo
Więc tak, Nie zgłaszaj nic policji,bo nie bedziesz mieć do śmiechu, napewno tacy co kradną samochody trzymają z mafią,dlatego zostaw to. A co do przeszczepiania tak się mówi na zmazanie numerów i wbicie innych, ja wiele razy sie z tym spotkałam, czesto jak maż rozmawiał z kolegami padło SZCZEPIĆ AUTA czy przeszczepiać, nie macie co sie wyśmiewać, moze najpierw mozna to szybko sprawdzić np w googlach a potem zarzucić coś autorce.

Gość alvin i wiewior
a co to ma do ciąży i macierzyństwa? in vitro też robi?

Gość hellooheloo
właśnie, dziewczyny zobaczą sobie link i po sprawie, policja widzę że też używa tej nazwy,czyli wszysto ok

Gość ajullkkaaa
ja zapytałąm o sprawe zgłaszania na policje ale zawsze znajdą sie kretynki co odbiegną od tematu. a zapytałąm na tym forum, ponieważ wydawało mi sie ze matki wydawają się bardziej pomocne.

Gość offermator
plemniki pewnie przeszczepia

Gość alvin i wiewior
hehe to chyba zależy jak rozumiesz słowo POMOCNE bo jeśli liczyłaś na to, że ciężarne hurtem wpadną na twój temat i poprą cię jaka to zajebista jesteś że chcesz iść na kogoś kablować to możesz stanąć przed lustrem i sama siebie nazwać kretynką

Gość NIE meskim bobrom
oni pewnie (ta mafia) wspolpracuja z handlarzami ludzkich organow i lowcami skor!! jeden drugiemu dostarcza materialy i przeszczepiaja wtedy- to pewne jak nic! :D:D:D:D zobaczycie, niedlugo bedzie o tym w "uwadze" :D:D:D

Gość alvin i wiewior
to na pewno Ci co kradną dzieci z supermarketów:P