Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbB___

Brzydki facet + ładna kobieta - Dlaczego to tak często spotykane?

Polecane posty

Gość bbB___

Moze nie brzydki w sensie ,ze nie da sie na niego patrzec. Ale taki zwykly ,szary ,przecietniak u boku slicznej kobiety ,i nie chodzi tu o kase. Dlaczego tak sie dzieje?

no to pisz ze przecietny bo brzydkich to raczej z ladna dziewczyna to zadko spotykane

Gość Bo kobiety w odroznieniu od
facetow patrza przede wszystkim na serce i umysl. Nie na cialo

moze kobiety nie ktore wola przecietnego bo nie chca ze by inne dziewczyny sie za nimi nie ogladaly

Gość bo obobooboo
Bo ładnych kobiet jest wiecej niz fajnych facetów a po drugie j.w wiekszosc kobiet chce oparcia w facecie ,a nie ładnej gęby i góry miesni

Gość bo ludzie nie są tak puści jak
ty :classic_cool:

a nie ładnej gęby i góry miesni przynajmniej jeden miesien zeby byl :)

Gość zegis
"Bo kobiety w odroznieniu od facetow patrza przede wszystkim na serce i umysl. Nie na cialo" dowcip dnia :D a moze i tygodnia 🖐️

Gość qutwaa
Bo kobiety SA ZROBIONE. Ten koles wg was przecietny jakby zaczal wpierdalac rozne srodki typu olej lnainy jak to robi np moja kumpela żeby miec ladniejsza twarz cere też wygladalby lepiej. Nie mowie. O tych ciuchach ktore zakrywaja często u lasek ich przecietne cialo a w ciuchach wydaja się ekstra dupy. Teraz nawet sa takie spodnie za 300 albo 400 zl że zmienia się w nich ksztalt dupy na taki zajebisty żeby kolesiom się to podobalo. Na dodatek zobacz ta sama laske bez grama makijazu to czasem jej nie poznasz. Mam kolezanke ktorej tapeta zmienia tak twarz że wyglada tak na 8/10 a bez niej to jeest maks 4ka. No i teraz we tego "przecietnego" kolesia zrob mu ekstra twarz pomaluj czarna kreska oczy jak to robia aktorom na filmach żeby byli przystojniejsi popraw to popraw tamto daj ciuchy w ktorychbeda wygladac zajebiscie i już laska tak przy nich nie bedzie blyszczec

Gość hahah hhahh hahah
j.w coraz czesciej spotykam cos innego , pary w ktorych to facet jest tym fajnym,ladnym,przystojnym,atrakcyjnym a kobieta to zapuszczona przeciętniara Nie rozumiem jak mozna tak sie zaniedbywac

Gość bo ma dużego Ogurasa
:-P

Gość * BzYLI *
to chyba mieszkasz w innym kraju co ja :D Ja praktycznie nie widuję ładnych dziewczyn z brzydkimi facetami, w najgorszym przypadku są przeciętni. Ale przeważnie jest tak że ładna dziewczyna jest z przystojnym facetem 🖐️

Ja widuje zarowno totalnych pasztetow z ladnymi jak i przystojnych z bazylami i odwrotnie. Tak naprawdę to nie ma reguly chyba zalezy od tego gdzie dana parka miala okazje się poznac jakie mieli towaryzstwo w ktorym się obracali i zatem z czego mogli wybierac. Takie zwiazki to sa setki zbiegow okolicznosci w innych warunkach mogliby nigdy nie chciec być że soba. Bo to fakt często też się dziwie idzie koles chudy brzydki ze 165 wzrostu a obok niego taka laseczka 7/10 za raczke. Ale rownie często widuje kolesia z twarza modela wysportowanego z laska bazylem. To już dla mnie totalne dno taki koles bo jest zabawka w rekach jakiejs brzyduli aby ta mogla się nim pochwalic przed debilnymi kolezankami że "na co ja to kurwa nie stac i jakiego to ona nie ma chlopa" . Ogolnie puska lasek coraz czesciej mnie uderza w dzisiejszych czasach

Gość podnoszcy temat
up up :)

Gość do bbB___
a co Cię to ? boli Cię, że jakiś chłopak ma panne a Ty siedzisz na babskim forum ? co to brzydkim się nie należy ? niech też sa chlopaki szczęśliwe a co, tym na wózku tez będziesz żałował ? Te tematy na Cafe są coraz bardziej debline :(

Gość gość
po prostu brzydki facet bedzie skakal kolo ladnej laksi , a przystojny nie koniecznie, brzydki bedzie jej wdziewczny za to ze sie z nim zwiazalai

Gość gość
Mój do pięknych nie należy, ale bajerę i zachowanie względem kobiet ma takie, że tabuny lasek za nim lecą.

Gość gość
Z braku laku.