Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reddbulll

DLACZEGO PRYWATNE UCZELNIE SA UZNANE ZA GORSZE?

Polecane posty

Gość reddbulll

wiele z nich ma o wiele ciekawsze specjalnosci niz panstwowe.

Gość olivia dunham
dlatego, ze wielu kretynow uwaza, ze skoro placisz to nie musisz nic robic i zaliczenia wpadaja ci ot tak.

Gość Pomożemy
Zprostej przyczyny. Bo płacisz i masz! Mam "kumpelę", która ukończyła 2 kierunki na prywatnej uczelni, a jest totalną ***** Dlaczego? A dlatego że nie potrafi się sensownie nawet wysłowić, pisze: "monż", "napewno", "wyłoncznik", "cionża", "bende", "acha", "skura". Mogę śmiało nazwać ją ANALFABETKĄ, a jak wspomniałam - ma wykształcenie wyższe, nigdy nie pracowała (nikt jej nie przyjmie nigdy) bogatych rodziców i mega pustkę w głowie!

Gość Pomożemy
z prostej*

Gość tekst dnia
aha wykrzyknik wyrażający potwierdzenie, zrozumienie, przypomnienie, zadowolenie, ironię itp. Źródło acha wykrzykiwać „ach, zachwycać się czymś w sposób nieco afektowany (w trzeciej osobie liczby pojedynczej), on, ona acha. Źródło Pisownia: Wiele się mówiło o równorzędności form „aha i „acha, a jak widać powyżej, są to dwa różne wyrazy. Ja oczywiście chciałam wyjaśnić pisownię obu „a(c)hów, ponieważ łączą się one ze sobą:

Gość Pomożemy
Dla kogoś kto pisze "szczenśliwy" rozróżnienie "aha" i "ach" jest niemal niemożliwe. Nie oczekujmy cudów :D Oczywiście wiem w jakim kontekście ta dziewczyna pisała do mnie i "aha" powinna napisać przez "h", ale mniejsza już z tym. Reszta błędów jest po prostu masakryczna i nie mieści mi się w głowie jak taki ktoś może ukończyć studia!!!

Gość terefere ....
nie ma żadnej różnicy między uczelniami publicznymi i niepublicznymi, i tu i tu sami kretyni się uczą