Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdkfkds

Dlaczego kazdy mnie mierzy na ulicy?

Polecane posty

Gość hdkfkds

ZAWSZE ale to zawsze czuje sie nieswojo gdy ide ulica... I to nawet 2 osoby zauwazyly pytajac mnie "zauwazylas jak wszyscy Cie mierzą?" Od czego to moze być zależne ?:(

Gość Truflla
Pewnie wyróżniasz się czymś z tłumu np: -jaskrawe ciuchy -tlenione włosy -mocny makijaż -dużo kolczyków itp. 🖐️

Gość bbbbbbtuyitu
albo jesteś zajebista dżaga albo jesteś zajebisty pasztet:D:D:D albo jesteś przeciętna ale masz w sobie coś dziwacznego np 2,5m wzrostu, mega pryszcze itd:P

Gość hdkfkds
wlasnie nie wyrozniam sie niczym, a no chyba ze wlosami, bo mam szope ;(

Gość hdkfkds
albo moze chodzi o to ze jestem spieta jak ide?

Gość myla cie z einsteinem
zapewne

Gość hdkfkds
tak myslisz? ;)

Gość Fade to grey ...
to ja moge powiedzieć ,ze mam to samo - po prostu ludzie na mnie się gapią.nie jestem brzydka,powodzenie raczej mam,mimo,ze na pewno nie gapili by sie dlatego,ze jestem ladna,paszteciorem tez nie jestem ... sama nie wiem :(

Gość hdkfkds
haha ej nie spojrzałam na nick "myla cie z einsteinem " nie wiedzialam ze tutaj wpisalas/es czesc odpowiedzi ;p Fade to grey ... dokladnie tak.. o sobie nie moge powiedziec ze jestem ladna, nie do mnie nalezy ocena, ale mysle ze taka przecietna... nie wiem o co ludziom chodzi

Gość lknkjnkj
ja za bardzo tego nie obczajalam ze ludfzie sie na mnie gapia dopoki brat mi nie powiedzial: o kurde widzialas ale cie zmierzyl, i tak w kolki, potem zauwazyla to mama a teraz moj facet. tewierdzi ze sie za mna strasznie ogladaja, a ja tego nie widze serio...w ogole jak patrze na zdjecia czy w lustro to o Boze...tragedia i nie wiem dlaczego ludzie mnie tak ciagle komplementuja chcialabym sie sobie podobac, czuje sie zle ze soba. ale na temat. autorko sama przyznalas ze masz szope -oto odpowiedz na twoje pytanie, wszystko co oryginalne przyciaga uwage...

Gość hdkfkds
obsesja raczej nie... ide a kazdy mnie mierzy czasem glupie komentarze sie zdarzaja.. poza tym, zauwazyly to 2 osoby wiec cos w tym musi byc :( az mi glupio jak tak uslyszalam

Gość hdkfkds
heh, no mozliwe, ale nie zawsze nosze naturalne, czasem prostuje i tak samo sie zachowuja ludzie.. nie wiem juz .. tak na marginesie to ja tez tego nie obczajałam ale raz, drugi trzeci ktos mi powiedzial... i w koncu doprowadzilam sie do tego ze chodze spieta po ulicy jakbym kija polknela :(

Gość hdkfkds
jakies inne propozycje ?;)