Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka lalala

STATYSTYCZNIE (prawie)NIEMOZLIWE-czyli sytuacje ,które was zaskoczyły;-)

Polecane posty

Gość alka lalala

wpisujcie tutaj sytuacje , zdarzenia , których prawdopodobieństwo było mniejsze niż wygrana w Lotka, a jednak wam sie w życiu przytrafiły;-)

Gość Pimpuch sadło
znalazłem dziewczynę :D

Gość śmiałam się z męża
śmiałam się z męża że ma fryzurę na "Piasta Kołodzieja"...gdy poszedł do fryzjera ten tak samo skomentował jego wygląd...... :-)

Gość ludzie wy naprawde myslicie
jadac trasa widzialam dziwke, ktora byla naga - nic nie miala na sobie ;/ gdyby to byla jeszcze jakas mloda dziewczyna, ale to byla stara kurwa ;/ normalanie traume mialam wtedy :D

Gość śmiałam się z męża
może to nie była dziwka ale jakaś erotomanka albo psychiczna.... przy demencji neiktórzy ludzie mają tendencje do takich motywów....Mama zawsze opowiada że jej babcia miała epizody że potrafiła wyjść z domu w samym kapeluszu....

Gość alka lalala
no wiec może ja zaczne;-) kilka tygodni temu dowiedziałam sie że jestem w ciązy;-) Nie zrozumcie mnie żle, ciesze sie bardzo a mój facet jest wrecz wniebowziety ;-) ale mimo sama sie zastanawiam jak to mozliwe skoro: 1.brałam regularnie pigułki anty(nie brałam antybiotyków, nie miałam biegunki , dokładnie przestrzegałam godziny przyjmowania) 2.dodatkowo zabezpieczalismy sie przezerwatywą. 3.moje Kochanie nie kończyło we mnie 4.w ciagu ostatnich mieisecy kochalismy sie bardzo rzadko poniewaz moje kochanie wyjezdzało za granice(seks był 2-4 razy w miesiacu) WIEC STATYSTYCZNIE TO JEST NIEMOWLIWE ZEBYM BYŁA W CIAZY ALE JEST TJKUZ POTWEIRDZONE PRZEZ LEKARZA HEHE;-) No wiec mysle ze to jest poprostu taka jedna z wielu sytuacji w zyciu , gdzie my sobie planujemy swoje a Bozia tam u gory siedzi i sie smieje z naszych planów i robi swoje;-)

Gość Chyba się zalicza..
Kupiłam bańkę wstańkę która się przewraca i już nie podnosi :(

Gość Chyba się zalicza..
oczywiście wańkę wstańkę miało być :D

Gość uhauha
alka - po prostu jak Twój mąż był był poza domem to miałaś niezły melanż, nawaliłaś się tak, że nic nie pamiętasz, a tymczasem wychawtowałaś tabsa-anty, potem jakiś lolo Cię ujeżdżał w nocy i stąd ciąża. No a potem... obudziłaś się rano z kacem, myśląc że to był jedynie koszmar senny, a tu... surprise!

Gość alka lalala
acha , w zesłym roku w małej włsokiej miescinie Fondi , w kanjpie przy sasiednim stoliku spotkałam moją kolezanke z klasy ;-)

Gość Chyba się zalicza..
o ja jeszcze na Słowacji w kiblu spotkałam nauczycielkę z gimnazjum :)

Gość alka lalala
uhauha moze by sie zgadzało tylko ze ja wogole alkoholu nie pije hehe;-)

Gość aha i achhhh
seks 3-4 razy w miesiącu to NIE jest bardzo rzadko. Natomiast co do tematu, to ja mialam dwie sytuacje, gdy sie natknęlam na faceta, na którego nie powinnam sie natykać z róznych wzgledów, i unikam natykania się na niego, zeby zapomniec. Jedna z tych sytuacji, to spotkanie na skrzyzowaniu w miejscu, gdzie go NIE MIAŁO prawa być, a już nie wtedy gdy ja je przejeżdzałam. Moze to tu sie nie wydaje dziwnym zbiegiem okolicznosci, ale nie znacie szczegółów. To był niesamowity zbieg tych okolicznosci.