Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop1!!!!!!!!

Facet prawiczek ?? ee ,dziękuje za takiego :/

Polecane posty

Gość stop1!!!!!!!!

Kiedy byłam młodsza zawsze chciałam by mój pierwszy facet był prawiczkiem - bym to ja była dla niego 1 tak jak on dla mnie. Ale teraz? Cieszę się jak cholera że mój pierwszy partner miał spore doświadczenie w seksie i wiedział jak ma się ze mną obchodzić. Był idealny. Przez pierwsze miesiące robił wszystko byleby to mi było dobrze... Stosunek trwał tyle ile ja chciałam... teraz po 3 miesiącach kochamy się po 40 min albo i więcej... A jak by było z prawiczkiem? Skończyłby po kilku ruchach albo na sam widok nagiego ciała. Kiedy czytam wypowiedzi dziewczyn/kobiet o ich stosunkach z prawiczkami to zaczynam się zastanawiać co ja zrobię jak na takiego trafię. Lubię seks, ostry, długi seks i nie wyobrażam sobie kończenia po 5 minutach... wiem, wszystkiego trzeba się nauczyć... ale mam nadzieję że nie będę musiała się przekonywać jak to jest uprawiać seks z prawiczkiem.

A ja widze że laski to coraz wieksze kurwy. Jak chcesz dlugiego seksu popros tate niech ci z imadla i kowadla zrobi taka maszyne do ruchania co pokazuja na roznych filmach erotycznych. Laskom już totalnie odjebuje i w dupach się przewraca. Co ty jestes jaskims krolikiem i masz wszystkie zwoje w dzyndzlu zamiast w glowie? A najbardziej rozpierdalaja mnie opowiastki jak to dupa zostawia swojego faceta a czasem nawet dziecko porzuca aby odejsc do jakiegos dymacza . Taka bym podsmazal na oleju powoli żeby przez 2 dni zdychala w bolach i cierpieniach

Gość Kobieta z kafeteri?????
eeee, dziękuję za taką:D do szkoły autorko!

Gość nie taka łatwa
Z prawiczkiem jest ciężko zwłaszcza jak my już jesteśmy doświadczone , chyba facet wtedy bardziej się boi żeby wszystko mu się udało przynajmniej z moim miałam ciężkie poczatki - teraz wiadomo ogar ale wtedy było kiepsko :)

Gość prawiczek z warszawy
złotowłosa ja nie widzę przeszkód, lecz doskonała znajomość filmografii erotycznej raczej stawia mnie w gronie oświeconych :classic_cool: